Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
. Eu mi le-am scos prin asociatie, odata cu ANPA-ul, dar tocmai le-a primit si un prieten al meu, care a trimis pe cont propriu un mail cu cele 3 documente precizate in prima postare la presa@ijpfcalarasi.ro iar pentru Giurgiu trebuie sa intri pe site la politia de frontiera Giurgiu sa vezi tel. si adresa de mail!Salutare ! Cum pot obține PG-urile pentru Oltenița și Giurgiu pentru mine și alți 3 prieteni.
Pentru obținerea ANPA-ului am fost personal și am plătit 30 ron la trezorerie pentru fiecare, după care cu copie după CI și chitanța de la trezorerie, le-am depus la ANPA. Urmează să mă duc să le ridic.
Intrebările mele sunt : 1. Pot să trimit cererile pentru eliberarea PG-ului prin e-mail sau poștă însoțite bineînțeles de copii după ANPA și CI?
2.Pot să depun personal la Oltenița și Giurgiu actele respective pentru mine și ceilalți amici ai mei ?
3.În cazul depunerii direct la sediile poliției de frontieră , se eliberează pe loc Pg-ul ?
Mulțumesc anticipat.
”dar tocmai le-a primit si un prieten al meu, care a trimis pe cont propriu un mail cu cele 3 documente precizate in prima postare la presa@ijpfcalarasi.ro ”
Mersi de informație, dar îmi poți spune exact ce inseamnă ” le-a primit ” : 1.i-a fost trimis prin mail , posta romăna sau și-a ridicat personal de la sediul poliției de frontieră Calaras PG-ul.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Din ce spune un prieten pescar pe un alt forum, daca ai chitanta pt. plata permisului ANPA poti sa obtii PG-urile: in CS pe orice carnet de membru la o asociatie (vizat sau nu pe 2012), in MH pe permisul ANPA de anul trecut.Avind in vedere ca urmatoarea transa de ANPA-uri vine in jur de 15 iulie, aveti idee daca se elibereaza PG-ul cu chitanta de plata a permisului ANPA? Ma refer in special pentru Mehedinti si Caras. Permisul de pescuit este vizat pe 2012.
Din ce spune un prieten pescar pe un alt forum, daca ai chitanta pt. plata permisului ANPA poti sa obtii PG-urile: in CS pe orice carnet de membru la o asociatie (vizat sau nu pe 2012), in MH pe permisul ANPA de anul trecut.Avind in vedere ca urmatoarea transa de ANPA-uri vine in jur de 15 iulie, aveti idee daca se elibereaza PG-ul cu chitanta de plata a permisului ANPA? Ma refer in special pentru Mehedinti si Caras. Permisul de pescuit este vizat pe 2012.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH