6. De la ce inaltime a sarit Tudor in Rin, cind a fost cu mine la pescuit?
a) - 10 cm
b) + 10 cm
c) + 35 cm
d) + 65 cm
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »attila« (12.10.2012, 07:58)
6. De la ce inaltime a sarit Tudor in Rin, cind a fost cu mine la pescuit?
a) - 10 cm
b) + 10 cm
c) + 35 cm
d) + 65 cm
chestia asta ori am sarit-o ori nu o mai tin minte ...![]()
SA STII CA AM SI FIR SI LEADER , AM PRIMIT DE LA UNU TARE DA TREABA , PARCA ZORAN DE PRIN GERMANIA.
INTREBARILE SUNT PREA USOARE PT MINE![]()
![]()
, NU AM TIMP SA RASPUND PT CA PLEC MAINE IN SPANIA LA PESCUIT
TREBUIA SA FIU SERIOS ?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ovidiu« (12.10.2012, 07:31) din următorul motiv: S-a editat ca urmare a indiciilor suplimentare, adăugate ulterior.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Da` ce, ii 31 Octombrie deja?din cate am inteles eu,quizul e gata insa merita sa incerc.azi diminetata invatam![]()
Nu,informer,am gresit eu,mam uitat la altceva si de astaDa` ce, ii 31 Octombrie deja?
faina treaba cu quizzul asta . daca s-ar putea sa-mi spui si mie cand ai primit deja raspunsurile pentru premiul 1 si 2 ar fi super (nu de alta dar n-as vrea sa iau firul sau leaderul cuiva in loc de voblerul meu )
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (11.10.2012, 22:04)
Inchei aceasta postare prin a te felicita pentru ideea avuta cu acest concurs care a reusit sa reanime forumul, acum in perioada in care somnul este relativ apatic.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH