Tati, esti român => improvizatia nu ar trebui sa fie o problema. Cauta solutia castigatoare inarmat cu mult calm.![]()
Nu cred că este necesar să-ți faci griji din pricina axului, din câte știu la Ryobi punctul slab este galetul, rezistență medie la fire textile .![]()
LARRY,multumesc.am indraznit un rationament asemanator,insa atunci cand nu cunosc,intreb.La o mulinetă de 20000 nu cred că este o problemă........dacă sare în lansare când încarci lanseta la maxim atunci să-ți faci probleme . Dă pick-up cu mâna și este OK, protejezi și mulineta .![]()
LARRY,multumesc.am indraznit un rationament asemanator,insa atunci cand nu cunosc,intreb.
Nu are nici un defect, aşa sunt concepute şi dacă ai observat, rămâne în poziţia în care îl deschizi. Trebuie închis cu mâna. Ai pescuit cu ea, cum merge?am un carnelian 20000.intrebare,din constructie are pick-up care nu sare,sau este un defect prezent la mulineta mea?
multumesc.
ovidiu,multumesc.da,am pescuit cu ea.sunt multumit.am citit o recenzie in care era desfintata,ba mai mult era cotata ca fiind cea mai proasta mulineta testata de acel domn,in viata lui.am mai citit ca este fabricata in china.erau descrise,toate defectele si exemplificat cu fotografii.sper ca eu sa fiu un norocos.are si un pret mare,pret care imi permitea achizitionarea unui multiplicator de top.vom vedea.Nu are nici un defect, aşa sunt concepute şi dacă ai observat, rămâne în poziţia în care îl deschizi. Trebuie închis cu mâna. Ai pescuit cu ea, cum merge?
am reusit sa merg pana la posta si am ridicat coletul de la Zoran cu piesa aia pentru Arctica (pe care am luat-o de aici pana la urma). Deschizand pachetul am vazut ca piesa sub nici o forma nu se potriveste la modelul meu, deci cele doua modele de Arctica (ce se comercializeaza in Germania si Italia – nu stiu Romania sau alte parti) sunt diferite nu doar la design. Deci, pe langa faptul ca arata altfel diferentele se pare ca sunt si in zona galetului dar si la manivela. Manivela modelului comercializat in Germania se pare ca se prinde prin infiletare cu piesa aia care are si rol de design in timp ce la modelul pentru Italia manivela este prinsa cu un surub mai gros care ulterior vine acoperit cu o piesa mica de plastic care are doar rol estetic (tocmai asta e piesa care eu am pierdut-o). La galet diferentele sunt evidente ...chiar as fi curios daca mai sunt si altele ...
. Banuiesc ca e cam aceeasi chestie cum face Cabelas. Ia una bucata Daiwa Capricorn, mai baga un rulment si scoate un Cabelas Prodigy sau ia un Daiwa Exceler, mai baga un rulment si scoate un alt Prodigy. In principiu e cam aceeasi chestie inauntru, difera doar anumite chestii pe la exterior.
.Pentru posesorii acestei mulinete controlati bine baieti sa nu aveti aceasta problema din cauza careia eu am pierdut doi somni aseara.O sa ma duc la magazin pentru ca e in garantie si o sa vorbesc si cu cel ce repara mulinete acolo sunt curios sa vad ce imi zice ca poate avea.Sper ca doar a mea sa aiba defectul asta, va doresc ca ale voastre sa fie okkkkk

.O sa fac spinning weekendul acesta cu un shimano de 10000 care cred ca o sa-mi provoace febra musculara
, dar asta e.Cand o sa-mi dea mulineta inapoi o sa ma uit si eu la cum se desface galetul, acum nu stiu ce sa-ti zic.
dupa trei lansari observ ca mi se strange din nou frana
.Pentru mine asta e finalul, am avut parte de o mulineta defecta dar sunt si putin nervos pentru ca daca a fost la reparat nu cred ca cei ce fac asistenta de la Tubertini nu au vazut vreo eventuala problema.Asta e, astazi m-am jurat ca nu ii mai dau nici o sansa mulinetei astia
.
[.....]Asta e, astazi m-am jurat ca nu ii mai dau nici o sansa mulinetei astia.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH