Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Servus Pescari sportivi
nu mai prinde nimeni nimic...deci de accea s-au pus sculele in vinzare.. 2020 am prins un somn 105cm la rotativä galbenä. Am mailuat un shaläu 55cm...si mai multi bibani la 20...25 cm.
Noroc si sanatate,Salutari de pe Rhin
Servus Pescari sportivi
nu mai prinde nimeni nimic...deci de accea s-au pus sculele in vinzare.. 2020 am prins un somn 105cm la rotativä galbenä. Am mailuat un shaläu 55cm...si mai multi bibani la 20...25 cm.
Noroc si sanatate,Salutari de pe Rhin
nu cred ca problema este prinsul ... as spuen ca forumul a cam murit si de aia nu mai baga nimeni nimic pe aici ... sa fim sanatosi
Nu numai asta Costi, dar unii chiar nu mai avem timp ...
Io ma pregatesc sa intru in a 4-a iarna consecutiv de cand n-am mai fost la copca din cauza ca n-o inghetat apa suficient...
Ca de obicei sculele-s pregatite, freza ascutita, baterie proaspata in sonar... tot sper...
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Luni la ora 14...133 de useri pe Forum ! Nu-i mort nu mai prinde nimeni. Sänätate
Eu continui sa consider ca lumea prinde in continuare dar nu mai bagă poze pe aici ... la fel cum din păcate nu se mai agita nimeni nici pe alte subiecte ...