Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Plus unul dintre cei care poarta semnul de "gabarit depasit":
Bravo baietii!![]()
Frumosi pesti.Si atmosfera placuta iese in reliefMishto....
![]()
Multumesc.![]()
Ne-au mai intrat si 3 somni dar care dupa putin timp au rupt pentru ca aveam amandoi echipamentul de salau, si toti somnii erau frumosi.In mod clar data viitoare o sa vina dupa mine si combo-ul de pescuit greu, deocamdata sta la adapost de prin noiembrie 2017 cred![]()
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
fix in ordinea astea se fac vinovate: inaintasul prea subtire, ghinion la intepare si frana prea stransa
Ne-au mai intrat si 3 somni dar care dupa putin timp au rupt pentru ca aveam amandoi echipamentul de salau, si toti somnii erau frumosi.In mod clar data viitoare o sa vina dupa mine si combo-ul de pescuit greu, deocamdata sta la adapost de prin noiembrie 2017 cred![]()
![]()
Mane, felicitari inca o data pentru salau ... un dintos de toata frumusetea ... si stiu cat de mult iti doreai unul mai mare decat cei prinsi in trecut.
Cat despre somni ...... fix in ordinea astea se fac vinovate: inaintasul prea subtire, ghinion la intepare si frana prea stransa
![]()
Citat de la »anem«
fix in ordinea astea se fac vinovate: inaintasul prea subtire, ghinion la intepare si frana prea stransa
Io stiu... n-ati avut Daiwa!... sau daca ati avut, atunci n-ati avut Shimano... asta e.
frumosi pesti.ma bucur ca aveti activitate la pescuit.
Mno, la asta se refera Zoran cand zice de echipamentul prea light, pentru somn.
Nu zice nimeni ca la salau sa dai cu pari, dar cand intra somn asa se intimpla..uneori nimersti unul mai luptator uneori unul mai bleg..cum ai norocul..
Mane , inteleg perfect ce ai simtit , o perioada de timp o sa ai numai flash-uri cu drilurile astea....chiar si si in somn..
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH