Inseamna ca nu e pentru mine, si mie imi trebuie unghiul mare, pentru clonc.
Cabelas vinde deja acest sonar.![]()
Pai eu doar am zis ca a aparut nu ca il cumpar de acolo![]()
Pai eu doar am zis ca a aparut nu ca il cumpar de acolo![]()
Gata, a aparut si la Catfish-Fishing-Shop.com![]()
Codul cuponului de discaount de 20% este: HOOK2
Si aici linkul catre produse: HOOK2
Eu am garmin 7 SV. Strict pt clonc i-am mai luat separat o sonda cu 70$ dual beam 77/200 khz. In rest e super sonar.
Salut, poti detalia de unde si ce tip de sonda ai luat ? mosul anul aceasta a ajuns mai repede si a venit cu striker 7 sv![]()
La totalscan cele doua conuri se vad simultan, sau trebuie sa schimbi de la unul la altul?
O sa reformulez, ca nu m-am exprimat bine.
La sonarul 7TI, cu sonda totalscan, se pot deschide doua ferestre simultan, ambele pe 2D, o fereastra cu conul de 455kHz si cealalta cu conul de 800 kHz?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
O sa reformulez, ca nu m-am exprimat bine.
La sonarul 7TI, cu sonda totalscan, se pot deschide doua ferestre simultan, ambele pe 2D, o fereastra cu conul de 455kHz si cealalta cu conul de 800 kHz?
Salut Adi,
aici avem o mica neintelegere...
2d sau Fishfinder, folosite la pescuitul la clonc, functioneaza in con, 60° si 20°, respectiv 83 si 200 kHz - da, aici se pot deschide 2 ferestre in paralel, una pe 83 kHz (con 60°) si una pe 200 kHz (con 20°)
Down Scan nu foloseste conuri, ci o fâșie de scan, in forma de triunghi, cu virful in sus; acesta functioneaza cu 455 kHz si 800 kHz
Structure Scan foloseste deasemenea o fasie de scan, dar in forma de elipsa (sau mai bine spus jumatate de elipsa); astfel poate vedea mult spre stanga si dreapta, dar in jos nu asa de adanc; si acesta functioneaza cu 455 kHz si 800 kHz...![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH