Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Daca vorbesti de asa ceva, eu am mai folosit dar am facut o mica improvizatie. Am pus pe langa suport senzorul astfel incat sa atinga doar firul (adica nu l-am folosit ca suport principal)
Si am fost multumit de ... improvzatie. Am pescuit asa si pe Mures si pe Sulina in Delta si mi-a semnalizat fiecare trasatura fara alarme false
[img]http://www.fisela.ro/thumb_watermark/generare.php?image_id=10139[/img]
Ca sa nu mai deschid alt topic, avand in vedere ca aici nu s-a mai postat de 3 ani, o sa intreb tot aici. A mai aparut ceva intre timp? Ce tip de senzori mai folositi la stationar? Am vizionat si filmuletele de mai sus, si cel putin din cum se vede in filmulet par foarte sensibile. Ma gandesc ca la o partida la Dunare te inebunesc de cap......sau ma insel? Pe Dunare sunt curenti, mai se agata o planta, o craca.....Sau sunt receptivi doar la miscarile bruste ale lansetei? Unde se mai gasesc senzori pentru pescuit la somn la Dunare si ce ati recomanda?
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Senzorii in cauza au doua grade de libertate pt. pozitionare si se pot regla astfel incat sa nu reactioneze la micile miscari datorate pestelui momeala, vantului etc.
DAR nu sunt imuni la crengile aduse de curent, de exemplu, nu pot fi reglati sa reactioneze doar la miscari ample SI bruste.
Electronica si carcasa alarmelor sunt cele originale, chinezesti, eu montez doar contactul cu mercur.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH