Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

1

10.07.2012, 10:34

salut 4all

va salut pe toti "mincinosii" de mustaciosi :salut:

ma numesc Marius si sant din Bucuresti , si la fel ca voi toti sant pescar ..... ce e drept nu ma pot numi inca pescar de somn
deoarece nu ma pot lauda cu capturi mai mari de 2-3 kg , multi intrati pe feeder la viermusi :rizi: pot spune ca e super senzatia
sa ai un driil cu un somotei pe un feeder de finete cu varf de 1 oz si inaintas de 0,10 -0.12

frecventez destul de des dunarea si sa zicem ca pescuiesc si la somn dupa mal cu 2 lansete dar ce e drept nu prea stau de ele ,
la modul ca daca stam peste noapte le aruncam inainte de inserat si acolo zac :d

de curand am am cumparat si un clonc ( prietenul cu care merg la pescuit are barca ) dar ... sant 2 variante : ori cloncul e panarama, ori eu :zid: ..am bagat cateva "sedinte" si ....nimic

daca vreun coleg e dispus sa ma initieze si pe mine in arta cloncanitului si sa "fur" si eu cate ceva ar fi super :noroc:

sa ne auzim de bine si fir intins va doresc :ciao:

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

2

10.07.2012, 10:49

Salut Marius,

Pescuitul la clonc trebuie abordat cu o persoana care are experienta in materie. Numai dupa cateva experiente iti dai seama ce trebuie si nu trebuie facut. Lectura sonarului e la fel. Daca nu-ti explica nimeni te uiti la el ca vitelu la poarta noua si nu intelegi nimic.

Răspunsuri: 129

Locație: Landshut-Germania Filiasi-Romania

• Scrie un mesaj privat

3

10.07.2012, 11:14

salut si bine ai venit!!!! :prieteni:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

10.07.2012, 11:19

Salut Marius,
bine-ai venit pe forum! Aici cred ca ai nimerit adresa buna, pt ca daca pui intrebari, vei si primi raspunsurile asteptate. Baietii aici sunt toti super!
Cum spune si Tudor, daca iti arata cineva live si-ti explica cite ceva si din functionarea sonarului, vei avea o deosebita placere la pescuitul la clonc. Chiar si in zilele cind nu prinzi, dar vezi pe sonar cum linga momeala ta e un somn in jur de 2 metri, si asteptind secunde intregi sa muste iti sare inima pe gat afara!!! Si daca in aceea zi nu musca si pleaca, ai avut momente de neuitat, pe care ue cel putin le si visez noaptea :)
:ochi:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

5

10.07.2012, 12:30

Salut Marius. :welcome:

6

10.07.2012, 12:30

salutare , sincer nu ma asteptam sa mi se raspunda asa de repede !!! lucru care ma bucura enorm mai ales de oameni cu atat de multa experienta .
sonarul e unu hoby sa-i spun asa piranha 160 fara real time , nu-mi apare montura pe el , dar ma intrebam ce sant "darele "
care se tot vedeau pe ecran ... sincer habar nu aveam ce sant si nici acum nu sant sigur ca arata ceva ok .
eu ma ghidez sa-mi arate adancimea si profilul , la cat a costat nici nu pot sa-i cer mai mult.
adevarul este ca am avut o trasatura la coropisnita si mi-a furat-o dar nu pot sa zic sigur ca a fost vreo moaca ..

am 3 iesiri cu barca la clonc ( cu unul comercial sau la kg) , in prima iesire am avut multe "dare pe sonar " iar la o saptamana diferenta adica sambata + duminica ce a trecut nu cred ca au fost 5 "ridicari" , ce e drept nici feederul nu a fost deloc stralucit .

intradevar mi-ar fi mul mai de ajutor sa ies cu cineva care are experienta , asa va trebui sa ma initializes singur si sa o iau orbeste dar nimeni nu s-a nascut invatat si usor usor invatam ... mai greu dar asta e

eu sant de parere ca si un clonc "bun" care sa fie mai bland cu tine si sa nu fie prea pretentios , la modul sa fie usor de folosit
fara sa dai multe rateuri pun in balanta reusita partidei .. asta pe langa alti cativa factori in numar de peste .000.000

fitter

Biban

Răspunsuri: 90

Locație: Mangalia

Profesia: functionar public

• Scrie un mesaj privat

7

10.07.2012, 14:33

Salut si :welcome:

LARRY

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

9

10.07.2012, 15:31

Salut Marius! :welcome:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

10

10.07.2012, 21:02

Salutare si fir intins!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

greere

Biban

Răspunsuri: 65

Locație: rm valcea

• Scrie un mesaj privat

11

11.07.2012, 22:00

bine ai venit :salut:

Subiecte asemănătoare