Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
kingule,adica practic pentru ca am viteza de reactie mare n-apuca sa ia voblerul in gura ci doar intre buze![]()
![]()
bea si tu doua trei palinci inainte de pescuit ca sa te mai domolesti nitel si sa nu mai reactionezi atat de rapid, o sa prinzi mult mai multi somni (pe malul apei)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (04.05.2012, 10:07)
Adevarat anem, dar asta e valabil la spining de avat, sau salau... La somn nu conteaza vizibilitatea.
Black Cat le si vinde, ca forfah special pt spining de somn (pag 57, drapta sus) Black Cat Spin Rig : http://zebco-europe.biz/fileadmin/user_u…/BC0_2012_D.pdf
Costa in jur de 4,- euro.
Anem, spiningul la somn nu-l poti compara cu celelalte tipuri de spining, cum ar fi cel de avat, salau, stiuca sau biban. Insa compromisuri facem toata viata, nu numai la pescuit, si din ele avem multe de invatat. Eu spun intotdeauna... "eu pana nu vad, nu cred!", si aici, la pescuitul la somn, am vazut, si acuma cred.
Si de la Unicat (pag. 50, jos): Uni Cat 2012
Carsten Zeck, expertul de la Unicat, spune mereu: "succesul la pescuitul de somn nu este doar purul noroc!"
dar mie unul chestia aia din cauciuc trasa pe fir pur si simplu nu imi place
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Aveti vreo regula in ceea ce priveste corelarea grosimii inaintasului din fc cu cea a firului textil?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ma gandesc daca nu se poate confectiona forfah din cablu de otel care se foloseste pentru biciclete? Pentru situatii extreme ma gandesc ca poate fi o solutie. M-am uitat la un asemenea cablu prin magazin si am vazut ca exista si imbracat in plastic iar ca flexibilitate, mie mi s-a parut mai exibil decat cele de la Black Cat pe care le am si care pe frig, toamna tarziu, sunt chiar rigide si modifica foarte mult evolutia nalucii. Pentru locuri cu pietre, agataturi sau scoici si chiar pentru dintii somnului ma gandesc ca ar fi ok.![]()
Salut imi puteti spune si mie cum sa fac noduri intre inaintas si textil sau de ce accesorii am nevoie ? eu am incercat cu nodul clinci si nu prea tine ..
Exista un nod rezistent intre mono si textil sa nu mai pun vartej ?
Salut imi puteti spune si mie cum sa fac noduri intre inaintas si textil sau de ce accesorii am nevoie ? eu am incercat cu nodul clinci si nu prea tine ..
Exista un nod rezistent intre mono si textil sa nu mai pun vartej ?
Grea intrebare. Mie abright mi sa desfacut cate o data.
Grea intrebare. Mie abright mi sa desfacut cate o data.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH