Tati, esti român => improvizatia nu ar trebui sa fie o problema. Cauta solutia castigatoare inarmat cu mult calm.![]()
Nu cred că este necesar să-ți faci griji din pricina axului, din câte știu la Ryobi punctul slab este galetul, rezistență medie la fire textile .![]()
LARRY,multumesc.am indraznit un rationament asemanator,insa atunci cand nu cunosc,intreb.La o mulinetă de 20000 nu cred că este o problemă........dacă sare în lansare când încarci lanseta la maxim atunci să-ți faci probleme . Dă pick-up cu mâna și este OK, protejezi și mulineta .![]()
LARRY,multumesc.am indraznit un rationament asemanator,insa atunci cand nu cunosc,intreb.
Nu are nici un defect, aşa sunt concepute şi dacă ai observat, rămâne în poziţia în care îl deschizi. Trebuie închis cu mâna. Ai pescuit cu ea, cum merge?am un carnelian 20000.intrebare,din constructie are pick-up care nu sare,sau este un defect prezent la mulineta mea?
multumesc.
ovidiu,multumesc.da,am pescuit cu ea.sunt multumit.am citit o recenzie in care era desfintata,ba mai mult era cotata ca fiind cea mai proasta mulineta testata de acel domn,in viata lui.am mai citit ca este fabricata in china.erau descrise,toate defectele si exemplificat cu fotografii.sper ca eu sa fiu un norocos.are si un pret mare,pret care imi permitea achizitionarea unui multiplicator de top.vom vedea.Nu are nici un defect, aşa sunt concepute şi dacă ai observat, rămâne în poziţia în care îl deschizi. Trebuie închis cu mâna. Ai pescuit cu ea, cum merge?
[.....]Asta e, astazi m-am jurat ca nu ii mai dau nici o sansa mulinetei astia.