Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Cred ca aia erau vampiri...ps : din cate am vazut cam toate animalele fug de usturoi nesuportand prea bine mirosul
.
.
) in urma cu aproape 2 ani de zile si iti spun sincer ca in momentul in care ii trec cu o bucata de usturoi pe la nas nu stie cum sa faca sa fuga mai repede din zona aia ...
(e chiar o metoda buna atunci cand nu vrei sa iti stea lipit de picioare cand pregatesti ceva de mancare) pisica mea "topeste" usturoiul verde. placerea ei cea mai mare e sa toace la cozile alea verzi. nu pot sa va explic cum miroase in momentul in care "il da afara"Cat traieste omul invata … eu eram convins ca usturoiul sub nici o forma nu ar putea sa atraga pestii.
Incearca sa ii dai pe la nas unui caine, pisici etc cu o bucata de usturoi si ai sa ii vezi reactia. Alaturi de mine si prietena mea, in casa salasuieste si un pisoi ce l-am salvat din apele Po-ului (si care poarta numele raului din care a fost scos) in urma cu aproape 2 ani de zile si iti spun sincer ca in momentul in care ii trec cu o bucata de usturoi pe la nas nu stie cum sa faca sa fuga mai repede din zona aia ...
(e chiar o metoda buna atunci cand nu vrei sa iti stea lipit de picioare cand pregatesti ceva de mancare)
)
Eu merg aici in Germania la pescuit la un lac privat....am incercat toate metodele sa prin crap dar nici o sansa...desi innebunesti cand ii vezi cum trec sau sar in sus....![]()
sunt aproape sigur ca o sa ai partide de neuitat ... eu nu sunt crapar nici mare pescar insa am auzit de la cineva si am avut ocazia sa incerc in lacul lui si chiar sa prind exemplare destul de frumoase atat la fly( cu fir de cat. 5
) cat si la miez de paine... simplu si eficient
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH