Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
imi permit sa te mai intreb 2 lucruri: ai vazut vreodata o mulineta explodata in dril ? dar una cu piciorul rupt de la talpa?
Te-as intreba in schimb altceva: de ce ai cumparat-o?
Dupa parerea mea grosimea axului o iei in calcul doar in raport cu materialul din care e facut.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (18.04.2012, 19:17)
.... mulineta explodata sau cu piciorul rupt in timpul drilului. ...![]()
Fara suparare, hai sa fim seriosi! Erau din plastic si firul de 100Kg? Am vazut somni de 30-40kg scosi cu mulinete de 2500-3000 si fir de 15 livre.![]()
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (18.04.2012, 20:06)
Larry, poti te rog sa masori si tu axul de la Arctica 8000?
Sa intreb la magazinul din Rastatt sau sa dez-surubez unul de la o mulineta din regal? (gluma!)
Ce marime de mulineta zici ca ai?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH