Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Daca nu deranjaza, hai sa "contorizam" cine mai vrea cloncuri sa vedem cand se strang >4buc.
Comanda noua pt. cloncuri:
1. landshut - 1buc.
2. informer- 1buc.
Am primit comanda azi, multumesc iarasi Zorane, atat pentru cloncuri cat si pentru "atentie"! Ma duc sa umplu cada cu apa sa trezesc toti vecinii din bloc!![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Poate se ridica vreun vecin la tine...Si cum e, s-au trezit cu totii?Am primit comanda azi, multumesc iarasi Zorane, atat pentru cloncuri cat si pentru "atentie"! Ma duc sa umplu cada cu apa sa trezesc toti vecinii din bloc!![]()
)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:25)
Citat
salut.
si pe mine ma intereseaza ebro2-1buc ;woodoo2-1buc
Daca nu deranjaza, hai sa "contorizam" cine mai vrea cloncuri sa vedem cand se strang >4buc.
Comanda noua pt. cloncuri:
1. landshut - 1buc.
2. informer- 1buc.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:26)
Salut! Ma intereseaza si pe mine o bucata EBRO 2 si una WOODOO 2. Daca face cineva comanda va rog sa ma anuntati si pe mine!
0722 285 741
Multumesc!
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:26)
Zoran,te rog sa-mi spui daca in coletul lui Daniel in care era si cloncul meu mai sunt si alte "accesorii" care-mi apartin.Am inteles de la Eugen ca ar fi ceva agrafe,carlige...Cum procedam cu ele?Multumesc.Zoran, ajuns si coletul lui Daniel. Vineri dimineata iau cloncul pentru junior9007 la el.
Iti multumesc in numele lui,![]()
Am luat cloncul si bonusul de la Daniel. Bonusul l-am impartit astfel:
3 carlige si o agrafa mare la junior9007 si 2 carlige + o agrafa medie + o agrafa mare la Daniel. "Dificil" de impartit 2 numere impare (obiecte diferite) la 2![]()
Cloncul arata bine, pot spune chiar atipic datorita formatului manerului. Ramane de vazut si cum se comporta la apa (cum lucreaza).
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:27)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH