Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Răspunsuri: 71

Locație: Bucuresti

Profesia: economist

• Scrie un mesaj privat

21

24.06.2012, 21:53

Capidava ... Alionte... Topalu ... Este dupa parerea mea cea mai frumoasa zona de pescuit din Romania. Un Fel de Mecca al Pescarilor de Dunare din Zona Constanta-Calarasi - Ialomita .. voi fi sincer .. am intrat pe acest forum de curand si am inceput sa investesc masiv in scule de pescuit abia anul acesta , cu scopul de a ajunge cu propria-mi barca , in acea zona ...Zona Capidava , este excelenta pentru Salau si Somn la artificiale ... iar Alionte si celelalte canale tine absolut orice fel de peste , de la vaduvita la stiuca si de la crap la somn... deasemenea , o alta zona ce abia astept sa o explorez pentru prima data este Rezervatia Insula Mica a Brailei ... o a doua delta de o frumusete si de o salbaticie aparte... slujba imi permite sa am o saptamana liber la fiecare 3 saptamani lucrate... urmatoarea saptamana in zona Fetesti-Cernavoda - Giurgeni va fi dupa data de 6 iulie pana pe 13 iulie .. dar abia astept sa citesc experientele voastre daca ajungeti prin acele zone inaintea mea:)
Always Catch & Release

Eugen

Știucă

Răspunsuri: 970

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

22

27.06.2012, 18:07

Eugen ,eu sunt amator de o bericioaica,pe care o dau eu daca tot vii la mine in sat.Da un bip la 0752173130 cand ajungi si vorbim despre cum, cand si unde.
Imi pare rau dar programul s-a schimbat radical. Ajung maine dimineata in Neptun dar ma introc in Bucuresti imediat. Ramane sa ne vedem incepand cu 6 august (am bilet pentru 7 nopti) in Cap Aurora.

fitter

Biban

Răspunsuri: 90

Locație: Mangalia

Profesia: functionar public

• Scrie un mesaj privat

23

27.06.2012, 20:18

Ai telefonul meu, raspund oricand cu placere. :noroc:

Subiecte asemănătoare