Capidava ... Alionte... Topalu ... Este dupa parerea mea cea mai frumoasa zona de pescuit din Romania. Un Fel de Mecca al Pescarilor de Dunare din Zona Constanta-Calarasi - Ialomita .. voi fi sincer .. am intrat pe acest forum de curand si am inceput sa investesc masiv in scule de pescuit abia anul acesta , cu scopul de a ajunge cu propria-mi barca , in acea zona ...Zona Capidava , este excelenta pentru Salau si Somn la artificiale ... iar Alionte si celelalte canale tine absolut orice fel de peste , de la vaduvita la stiuca si de la crap la somn... deasemenea , o alta zona ce abia astept sa o explorez pentru prima data este Rezervatia Insula Mica a Brailei ... o a doua delta de o frumusete si de o salbaticie aparte... slujba imi permite sa am o saptamana liber la fiecare 3 saptamani lucrate... urmatoarea saptamana in zona Fetesti-Cernavoda - Giurgeni va fi dupa data de 6 iulie pana pe 13 iulie .. dar abia astept sa citesc experientele voastre daca ajungeti prin acele zone inaintea mea