Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Răspunsuri: 71

Locație: Bucuresti

Profesia: economist

• Scrie un mesaj privat

21

24.06.2012, 21:53

Capidava ... Alionte... Topalu ... Este dupa parerea mea cea mai frumoasa zona de pescuit din Romania. Un Fel de Mecca al Pescarilor de Dunare din Zona Constanta-Calarasi - Ialomita .. voi fi sincer .. am intrat pe acest forum de curand si am inceput sa investesc masiv in scule de pescuit abia anul acesta , cu scopul de a ajunge cu propria-mi barca , in acea zona ...Zona Capidava , este excelenta pentru Salau si Somn la artificiale ... iar Alionte si celelalte canale tine absolut orice fel de peste , de la vaduvita la stiuca si de la crap la somn... deasemenea , o alta zona ce abia astept sa o explorez pentru prima data este Rezervatia Insula Mica a Brailei ... o a doua delta de o frumusete si de o salbaticie aparte... slujba imi permite sa am o saptamana liber la fiecare 3 saptamani lucrate... urmatoarea saptamana in zona Fetesti-Cernavoda - Giurgeni va fi dupa data de 6 iulie pana pe 13 iulie .. dar abia astept sa citesc experientele voastre daca ajungeti prin acele zone inaintea mea:)
Always Catch & Release

Eugen

Știucă

Răspunsuri: 970

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

22

27.06.2012, 18:07

Eugen ,eu sunt amator de o bericioaica,pe care o dau eu daca tot vii la mine in sat.Da un bip la 0752173130 cand ajungi si vorbim despre cum, cand si unde.
Imi pare rau dar programul s-a schimbat radical. Ajung maine dimineata in Neptun dar ma introc in Bucuresti imediat. Ramane sa ne vedem incepand cu 6 august (am bilet pentru 7 nopti) in Cap Aurora.

fitter

Biban

Răspunsuri: 90

Locație: Mangalia

Profesia: functionar public

• Scrie un mesaj privat

23

27.06.2012, 20:18

Ai telefonul meu, raspund oricand cu placere. :noroc:

Subiecte asemănătoare