. Pe seara se mai domoleste, iar duminica dimineata Dunarea va fi sticla, numai buna ptr
Felicitari ptr captura. Ma bucur ptr voi.In filmare este barca lui Mircea, dar nu stiu cine scoate somnul.![]()
si iara
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Domnilor si ofc doamnelor, ca de obicei..a fost o placere. Acum am timp sa ma odihnesc dupa 4 zile de "pescuit" intensiv. Salut inca o data pe toata lumea si sper sa ne revedem cat mai repede.
Adevarul este ca si eu am ajuns acasa foarte obosit de la pescuitul intensiv. si iara
.
Domnilor si ofc doamnelor, ca de obicei..a fost o placere. Acum am timp sa ma odihnesc dupa 4 zile de "pescuit" intensiv. Salut inca o data pe toata lumea si sper sa ne revedem cat mai repede.
Adevarul este ca si eu am ajuns acasa foarte obosit de la pescuitul intensiv. si iara
Adevaru-i ca atunci cand aveti dreptate, aveti: greu pescuitul asta...![]()
.
Sa ne revedem cu bine si oboseala de dupa sa fie singura problema.![]()
![]()
Adevaru-i ca atunci cand aveti dreptate, aveti: greu pescuitul asta...![]()
.
Sa ne revedem cu bine si oboseala de dupa sa fie singura problema.![]()
![]()
. Imi pare rau de cei care nu au reusit sa vina.... O intalneala pe cinste.
.. ce mai..... super distractie.... mai ales finalu
l pe care l-am ratat deoarece a trebuit sa plec.... bravo tuturor si sa ne revedem sanatosi pe Dunare si la anul.....
De aici de la mare
mie dor de Dunare...
...... Si mii de mulțumiri organizatorilor.....
....sonarul sa-l lasi acasa ca te vor repera salvamarii si te v-or duce la
Vai
sa-mi bag p---@ in plaja voastra....
.Am cunoscut/revazut oameni deosebiti cu care am socializat/pescuit si despre care am avut impresia ca-i cunosc mult mai demult....
.ma-ntelegeti voi...Multumesc organizatorilor pe aceasta cale
si sper sa ne revedem cu totii cat mai curand. Fir intins!

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH