Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Citat
Stimate Doamne si stimati Domni,
prin prezenta va rog eliberarea vizei PG ptr a putea pescui pe apele de frontiera din Caras-Severin.
In atasament gasiti o copie al buletinului, al permisului ANPA si a taxei de 30 RON.
Multumesc anticipat, cu stima, Zoran Wiener
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pe perioada pescuitului, cand nu este prohibitie, nu e nevoie de Aviz agrement pe zona aceea.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Salutare all,
Tare as veni si eu dar am doua mari probleme....sufar rau la capitolul echipament( nu am decat o lanseta obosita pt somn, un batran Hummingbird 718x cu care nu ma inteleg mai deloc) dar as veni doar pentru a va cunoaste si a invata lucruri noi.
Daca vrea cineva sa vina de la Bucuresti si nu are transport eu mai am loc in masina de 2-3 persoane si loc de bagaje in barca.
Chiar daca din motive familialenu pot participa la intalnire, tot vin macar 30 de minute, ca tre sa dau de baut
![]()
![]()
Eu cred ca stiu motivul. Deci ne vede
m si atunci.
Chiar daca din motive familialenu pot participa la intalnire, tot vin macar 30 de minute, ca tre sa dau de baut
![]()
![]()
Sa va traiasca!![]()
![]()
Io tot beau, deci...ne vedem. :-)
![]()
![]()
Poate incepem mai devreme, cine stie
![]()
pai cam pe Vineri seara am putea sa incepem.Asa, gen incalzire. Continuam in data de 5 la marea adunare generala a somnambulilor.![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH