Citat
Stimate Doamne si stimati Domni,
prin prezenta va rog eliberarea vizei PG ptr a putea pescui pe apele de frontiera din Caras-Severin.
In atasament gasiti o copie al buletinului, al permisului ANPA si a taxei de 30 RON.
Multumesc anticipat, cu stima, Zoran Wiener
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pe perioada pescuitului, cand nu este prohibitie, nu e nevoie de Aviz agrement pe zona aceea.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Salutare all,
Tare as veni si eu dar am doua mari probleme....sufar rau la capitolul echipament( nu am decat o lanseta obosita pt somn, un batran Hummingbird 718x cu care nu ma inteleg mai deloc) dar as veni doar pentru a va cunoaste si a invata lucruri noi.
Daca vrea cineva sa vina de la Bucuresti si nu are transport eu mai am loc in masina de 2-3 persoane si loc de bagaje in barca.
Chiar daca din motive familialenu pot participa la intalnire, tot vin macar 30 de minute, ca tre sa dau de baut
![]()
![]()
Eu cred ca stiu motivul. Deci ne vede
m si atunci.
Chiar daca din motive familialenu pot participa la intalnire, tot vin macar 30 de minute, ca tre sa dau de baut
![]()
![]()
Sa va traiasca!![]()
![]()
Io tot beau, deci...ne vedem. :-)
![]()
![]()
Poate incepem mai devreme, cine stie
![]()
pai cam pe Vineri seara am putea sa incepem.Asa, gen incalzire. Continuam in data de 5 la marea adunare generala a somnambulilor.![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH