Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
nu faci rau ...nici cristina nu face ...dar rezultatele sunt nule . adica nu se vad in viitor . Zoran ...eu traiesc in tara in care acum cativa ani a fost arestata o tura de politisti la vama Siret ...la braila au arestat toata circulatia ...la reghin toata circulatia ...la braila au trimis in judecata 5 politisti de frontiera pt acte de coruptie ...si astea asa ...din amintiri ...dar tot vad barci cu plase la fiecare 15 min pe dunare in prohibitie ...mi-e frica sa ies sa prind un oblet cu un bat de 2 m dar barcile trec cu monofilamente ...as anunta pe cineva ...pe cine ? au venit dupa o ora si jumatate si m-au pus sa dau declaratie . m-am lecuit . ma intreb insa cum sa facem ceva cu folos , ceva care sa se vada de la an la an ...ma uitam aseara pe discovery ...tara care a populat toata europa cu somni ...nu mai are somni ...legile sunt proaste ...sistemul pus sa le aplice nu-si face treaba iar noi ne bucuram ca l-a amendat pe mosul cu parasuta si mergem sa cumparam peste de la colt - e mai ieftin - desi stim ca este braconat . repet ...cititi postarile de anul trecut , si faceti comparatie ...nici o diferenta ...metode viabile nu inseamna ceva ce se dovedeste folositor si durabil in timp ? sau poate am gresit topicul .!eu cred ca e ceva complex ce tine de educatie , de nivel de trai , de respectarea legilor si de intarirea autoritatii institutiilor publice . in rest e fum ...sau ploaie ...sau puf de plop .Eu cred ca nu i-a venit inca momentul de reglementare acestui segment-pescuitul recreativ-sportiv.Cand o sa aiba interes UE printr-un cetatean de-al sau suparat ca n-a prins mai nimic prin Delta Dunarii, atunci o sa se reglementeze, probabil peste noapte, pana atunci eu, unul, daca vad acte de braconaj nu ma dau la o parte sa anunt autoritatile.
A gandi ca totusi se poate face ceva nu este o prima conditie de a corecta lucrurile? Daca Cristina sau oricine are aceasta convingere ca lucrurile pot fii indreptate tu de ce dai cu piatra in convingerile lor fara a aduce nici o solutie , fara a propune nimic. De fapt propui sa stam linistiti , ca oricum nu se schimba nimic. Da tara asta e plina de corupti , dar ei exista pt ca sunt sprijiniti de f multi linistiti ... Daca au fost prinsi niste infractori tu te plangi ca nu sunt rezultate , care este prupunerea ta ? sa nu mai fie prinsi pt ca nu se intampla nimic ?metode viabile nu inseamna ceva ce se dovedeste folositor si durabil in timp ?
Mda .... ..... .... am alta parere .cei care vor sa opreasca braconajul trebuie intai sa-i studieze pe braconieri si sa incerce sa gandeasca la fel ca ei ...
Oh, ce nu stie multa lume pe aici este faptul ca
ceva concret
Eu totusi, ma risc
hai sa batem din palme
asa ca o incheiere la cele spuse e foarte reala
Ce empatie deosebita ai tu fata de aia ce trag plasele, mai ca imi vine sa fac si donatie pt ei .Degeaba amendam pe cei ce trag cu plasele daca nu il terminam pe seful cu mertzan....restul , sa ma ierte cristina , sunt heirupisme..nefolositoare.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »cristina« (09.08.2016, 12:09)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH