Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Daca nu deranjaza, hai sa "contorizam" cine mai vrea cloncuri sa vedem cand se strang >4buc.
Comanda noua pt. cloncuri:
1. landshut - 1buc.
2. informer- 1buc.
Am primit comanda azi, multumesc iarasi Zorane, atat pentru cloncuri cat si pentru "atentie"! Ma duc sa umplu cada cu apa sa trezesc toti vecinii din bloc!![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Poate se ridica vreun vecin la tine...Si cum e, s-au trezit cu totii?Am primit comanda azi, multumesc iarasi Zorane, atat pentru cloncuri cat si pentru "atentie"! Ma duc sa umplu cada cu apa sa trezesc toti vecinii din bloc!![]()
)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:25)
Citat
salut.
si pe mine ma intereseaza ebro2-1buc ;woodoo2-1buc
Daca nu deranjaza, hai sa "contorizam" cine mai vrea cloncuri sa vedem cand se strang >4buc.
Comanda noua pt. cloncuri:
1. landshut - 1buc.
2. informer- 1buc.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:26)
Salut! Ma intereseaza si pe mine o bucata EBRO 2 si una WOODOO 2. Daca face cineva comanda va rog sa ma anuntati si pe mine!
0722 285 741
Multumesc!
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:26)
Zoran,te rog sa-mi spui daca in coletul lui Daniel in care era si cloncul meu mai sunt si alte "accesorii" care-mi apartin.Am inteles de la Eugen ca ar fi ceva agrafe,carlige...Cum procedam cu ele?Multumesc.Zoran, ajuns si coletul lui Daniel. Vineri dimineata iau cloncul pentru junior9007 la el.
Iti multumesc in numele lui,![]()
Am luat cloncul si bonusul de la Daniel. Bonusul l-am impartit astfel:
3 carlige si o agrafa mare la junior9007 si 2 carlige + o agrafa medie + o agrafa mare la Daniel. "Dificil" de impartit 2 numere impare (obiecte diferite) la 2![]()
Cloncul arata bine, pot spune chiar atipic datorita formatului manerului. Ramane de vazut si cum se comporta la apa (cum lucreaza).
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:27)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH