BUNĂ ZIUA ! Adresez acest salut echipei forumului si tuturor membrilor ! Sunt din Baia Mare și recent m-am pensionat, iar hobby-ul meu principal este pescuitul. Până în prezent am pescuit la toate stilurile de staționar, pe balta si râu (bolognese, feeder, match) mai putin spinning, cu toate ca în timp mi-am achiziționat destul echipament si pentru acest stil de pescuit . Deoarece pe râul Someș se poate pescui și la somn, mă interesează acest tip de pescuit cu năluci . In acest sens m-am echipat cu o barcă pneumatica cu chila (3 m), motor electric, sonar, baterie Optima marina, etc . Vreau sa încerc/încep pescuitul din barca la năluci ( shad, vobler, lingură, grub, etc.), deoarece consider că poate oferi momente deosebite, fiind convins ca voi scăpa astfel de problema găsirii locului (liber !) de pescuit la staționar. M-am înscris în acest forum, pentru a descoperi cât mai multă informație utilă despre acest stil de pescuit !
Citat
Dacă toată lumea ar spune adevărul, ar fi iadul pe pământ !
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!