In cazul asta e rezolvata...
Referitor la motorul fixat pe oglinda barcii , era vorba de pericolul de a-ti smulge lipitura oglinzii din baloanele barcii ( sau a o deteriora ) datorita greutatii motorului si a balansului remorcii din cauza drumului , si Zoran a spus ( ceeea ce eu nu stiam ) ca exista o talpa pe remorca unde se sprijina pintenul motorului si care preia greutatea lui pe oglinda .
Parerea mea este ca daca ai o barca gonflabila + motor atat de grele si/sau atat de complicat de "asamblat" incat tre` carate pe peridoc gata montate, atunci mai bine-ti cumperi una de fibra.
Dupa mine avantajele unei gonflabile sunt ca poti s-o depozitezi intr-un colt de garaj, poti s-o cari in portbagaj, e usoara si poti s-o pui pe apa peste tot... in cazul anterior, toate avantajele astea dispar.
Gufi , cand plec in balta te sun sa-l pui si pe al meu in masina - are 126 kg , da am sa te pun sa-l demontezi de pe oglinda si sa-l remontezi la Dunavat.
Asta asa , pentru pozele trimise !!!!!![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Parerea mea e ca nu este acelasi lucru, barca pe apa cu barca rigid pe remorca.
Parerea mea e ca nu este acelasi lucru, barca pe apa cu barca rigid pe remorca.
Parerea mea ii ca atunci cand stai cu barca pe apa si-s valuri sau mai rau, cand "sari" cu barca in viteza peste valuri apar solicitari ale oglinzii mai mari decat atunci cand dai intr-o groapa cu viteze normale... da` nah, n-am masurat....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH