Un inceput a se face ceva in privinta braconajului pe Olt:
STOP BRACONAJULUI PISCICOL - YouTube
Cred ca e nevoie de mult mai mult decat o intalnire/dezbatere, dar e macar un pas...
Bai fratilor, ala cu vesta visinie spune cu nonsalanta(si este si ascultat/aprobat de multimeUn inceput a se face ceva in privinta braconajului pe Olt:
STOP BRACONAJULUI PISCICOL - YouTube
Cred ca e nevoie de mult mai mult decat o intalnire/dezbatere, dar e macar un pas...
Anul trecut si in acest an , chiar daca abia a inceput , Dl. Vega , reprezentantul ANPA i-a rupt pe cei din Bacau.
Vine pe balta cu jandarmii , cu barci si rade tot , sute de amenzi si dosare penale.
Am vorbit cu el si de luna asta intram si pe Neamt , ca e jale si aici.
Pai si daca ai vazut/sti ca se fac asemenea marsavii, de ce nu filmezi,poze,probe?Inteleg ca acolo o mana spala pe alta(ca doar e orasul meu natal), dar poti sa sesizezi direct la DNA Central Bucuresti( in atentia dnei Codruta Kovesi) si sa vezi cum se mai schimba lucrurile in bine si pe-acolo, numai trebuie sa vrei cu adevarat, sa te iei cu ei, cum a vrut si userul Tyrael la el in zona pe OltUn braconier pe apa este foarte usor de prins daca nu ar lucra mana in mana cu autoritatile.este portul din Severin unde pescuitul sportiv este inchis dar ppescari comerciali baga plase mono la mai putin de 20-30m de nava pol. de frontiera,http://www.forum-pescuit-la-somn.com/wcf/images/smilies/ce%20nervi%20am.gif
Pai si daca ai vazut/sti ca se fac asemenea marsavii, de ce nu filmezi,poze,probe?Inteleg ca acolo o mana spala pe alta(ca doar e orasul meu natal), dar poti sa sesizezi direct la DNA Central Bucuresti( in atentia dnei Codruta Kovesi) si sa vezi cum se mai schimba lucrurile in bine si pe-acolo, numai trebuie sa vrei cu adevarat, sa te iei cu ei, cum a vrut si userul Tyrael la el in zona pe OltUn braconier pe apa este foarte usor de prins daca nu ar lucra mana in mana cu autoritatile.este portul din Severin unde pescuitul sportiv este inchis dar ppescari comerciali baga plase mono la mai putin de 20-30m de nava pol. de frontiera,http://www.forum-pescuit-la-somn.com/wcf/images/smilies/ce%20nervi%20am.gif
.
Mult succes![]()
PS.Eu, unul, cred ca-i cam ilegala hotararea asta locala cu interzicerea pescuitului pe raza orasului Severin, dar na, m-am conformat, n-am mai fost pe-acolo de vreo 4 ani![]()
iulian tu stii de ce este zona inchisa si pana intarca vaca zona va sta inchisa. Din pestele braconat o parte ajunge la vaporul restaurant unde distinsi domni mai servesc o ....Problema mare este ca daca le reprosezi ceva sunt in stare sa te urmareasca ca pe un infractor iar daca taci traiesc cu impresia ca sunt atat de destepti inca nimeni nu intelege nimic si merg mai departe.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH