O barcă bine gândită nu ar trebui să se scufunde chiar dacă se umple cu apă, cel puţin asta-i părerea mea. Poţi avea scule de pescuit, sonar etc. şi să se ducă toate inclusiv barca, nu mai spun de ocupanţi.
Barca arată foarte bine, se pot face şi dimensiuni mai mici, 2,5 - 3 m.
Am înţeles, mă gândeam la ceva mic şi uşor de manevrat preponderent pentru Mureş, Timiş, Bega şi doar ocazional Dunăre.Nu as face mai mica de 4 m! Cu cit e mai mica si mai usoara, e mai instabila. O barca cu dimensiuni identice, diferenta doar de lungime, cea lunga merge mult mai lin, mai ne-saltat, mai cu siguranta pe apa si mai ales pe valuri. Cu barca mea de 4,2 m nu am putut merge mai repede de 8 km/h. Sunt convins ca daca aveam 5,5m lungime, puteam sa merg lejer si cu 15-20 km/h si cu siguranta mai mare.
Am înţeles, mă gândeam la ceva mic şi uşor de manevrat preponderent pentru Mureş, Timiş, Bega şi doar ocazional Dunăre.
Am facut alta barca din aluminiu 2mm,lungime 410cm,latime 175,inaltime 60,foarte puternica ,rigida si stabila sudata si nituita.se poate pune motor pana la 50 de cai.
Fac la comanda pana in 5 metri.
Aveti un link aici pentru barca:
Barca Aluminiu. - YouTube
salut doar o mica rectificare flotoarele exista sint acolo adica bancheta din spate cea din miiloc si in fata eu nu le umplu cu spuma pentru ca oameniicer asta lor le trebuieste acest spatiu pentru depozitare rezervor baterii si altele nu vor sa stea cu astea imprastiate pe ios
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH