Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
C+D se pot da la aceiasi prezentare daca doresti acest lucru. Eu nu am stiut la vremea respectiva si cand mi-a dat rezultatul pentru D m-a intrebat daca vreau sa dau si pentru C. Raspunsul meu, de imbecil, a fost ca "nu m-am pregatit si ca nu dau". Ala a insistati sa dau, iar eu NU si NU. Mare cretin am fost. Poate il luam si pe ala...
Pretul pentru categoria C sau D sau C+D este acelasi + valoarea cardului (permisului).
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pana nu vad primele comentarii despre promovarea examenului fara probleme din afara materialului pus la dispozitie de catre aceasta institutie nu ma inscriu...
Pana nu vad primele comentarii despre promovarea examenului fara probleme din afara materialului pus la dispozitie de catre aceasta institutie nu ma inscriu...
evergreen, tu vrei sa-ti iei permisul sau vrei sa rezolvi problema generala a invatamantului din RO?
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Scuza-ma, dar am o alta opinie, daca vreau sa promovez examenul nu inseamna ca trebuie sa subventionez hotia, adica sa platesc - o jumatate din cat se cere pentru a lua permisul fara nicio grija - pentru a participa la o mascarada, ma rog, cum a fost de foarte multi ani, cand suma era mai mica, barem, si nu prea exista material didactic! Acum, de ce sa platesti 500 de lei, daca nu exista siguranta ca ai la dispozitie tot materialul(cum au povestit majoritatea participantilor la examen, ca au avut si intrebari care nu existau in materia pe care au avut-o la dispozitie) pentru a acoperi toate intrebarile, toata tematica pentru test! Deja, daca ai "norocul" sa pici de 2 ori, mai bine platesti o data si il iei fara niciun stres...asa cum am mai spus...fara sa mai pun la socoteala drumurile dus-intors, mai ales in situatia majoritatii, care trebuie sa mearga in alte orase...
............Recunosc ca am contribuit la un fond de protocol pentru o masa la care au participat si inspectorii cu care am dat examenul, dar nimeni nu mi-a cerut nici un ban totul a fost hotarat de cursanti de comun acord.
Citat
informer
Io-ti respect opinia oricare ar fi, intrebam doar care este intentia ta.
Din ce ai scris mai sus inteleg ca-i de preferat sa platesti mita decat sa platesti niste documentatie incompleta si sa risti sa iesi prost financiar.
In ce mod ii asta mai etic?
Pe de alta parte, daca ambele variante sunt paguboase, ce facem? Nu mai mergem la pescuit cu barca? Sau riscam amenzile de rigoare? Sau asteptam "sa se repare sistemul"?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (19. aprilie 2015, 18:11)
Examen la sfrasitul Luni Februarie la TM
Pentru cine mai este interesat asta e raspunsul primit
1. Acte necesare inscriere examen:
Copie CI, copie act studii, 2 foto color tip pasaport, adeverinta medic familie cu mentiunea "apt conducere ambarcatiuni de agrement cu motor,
2.Taxele inscriere la un examen si eliberare permis:
aprox. (functie de cursul euro pentru data respectiva) 450 lei/inscriere la un examen (categorie) si aprox. 45 lei/eliberare document,
3. Documentatia si testele pentru clasa D si clasa C:
, inlink veti gasi si documentatia de pe care sa cititi precum si testele.Pentru nelamuriri va rog sa ma sunati.
4. Fiecare categorie trebuie data separat. Categoria D ci C se pot da separat in aceeasi zi
5. Examenul se da la La Timisoara (locatia exacta o stabilim inainte de examen), pe calculator.
6. Pentru urmatoarele sesiuni de examen s-ar putea sa fie necesare si urmatoarele cursuri de pregatire pe care le veti pute face tot la Timisoara inainte de sustinerea examenelor:
a) Conducerea ambarcaţiunii de agrement, marinărie;
b) Program de pregătire de bază [1];
c) Certificat de operator de radiocomunicaţii GMDSS-LRC
[1] Pregătirea de bază cuprinde cursurile 1. Tehnici individuale de supravițuire, 2. Prevenirea și lupta contra incendiilor, 3. Prim ajutor medical, 4. Siguranța personală și responsabilități sociale.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »pa00lsc« (31. ianuarie 2016, 17:30)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH