Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Ar fi exact 2 canale care intra in rau. Din ce am vazut pe google earth revarsarea in rau s-ar face printr-o canalizare. O sa incerc sa ajung pe acolo, desi trebuie sa trec pe niste terenuri care sunt proprietate privata, sper sa nu am pb...
Incearca sa cauti ceva canale mici sau ceva mici afluenti ce intra in rau, chiar daca au debit mic acolo trebuie sa fie ceva activitate .Eventual uita-te pe Google Earth si vezi daca exista locuri de genul asta.
Ai scris ca te vei duce la pescuit ziua...e bine macar pana cunosti locurile insa de la primavara incolo incearca sa faci macar 2,3 ore si dupa ce se intuneca sau eventual dimineata pana se lumineaza.De primavara pana toamna tarziu aproape toate partidele de spinning eu cu Anem le facem dupa amiaza tarziu(pe lumina pescuim la avat si salau) si macar cateva ore si din noapte ca sa prindem ceva somni.Consider ca sunt mai multe sanse de reusita pe perioada noptii in perioada calda, bine sunt si exceptii...
Ar fi exact 2 canale care intra in rau.
Sa speram ca pozele or sa fie si cu ceva pestisori, nu doar cu peisaje...Ar fi exact 2 canale care intra in rau.
Acolo trebuie sa incerci, asteptam poze in viitorul apropiat
Dar si cand o sa apara la pozat...
Sa fi pregatit sa dai multe gherle spinningul la somn, mai ales la inceputuri pana inveti anumite chestii e destul de greu zic eu.Din experienta personala cred ca:
cu cat cunosti mai bine raul respectiv, si cu cat vei pescui mai mult vei acumula ceva cunostinte si iti vei face ceva idei de comportamentul mustaciosilor in locul respectiv.Incet, incet vor aparea si poze...o sa vezi.
![]()
Salut!Unde ati cauta somnul in perioada asta,pe o apa curgatoare?Pescuind doar la stationar...![]()
Cam de la ce temperatura a apei incepem sa cloncanim? pana in prohibitie pe 10 aprilie are rost sa-l cautam ?![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »gufisor« (07.03.2016, 19:52)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Anul trecut am iesit la clonc de cand avea apa 8 grade. Se urcau somnii de 2-3-4 kg ...forfoteala dar de pus gura nimic.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH