e buna de ceva?
Uitati-va la discutii generale - de ce pescuim cineva scria; de asta si a postat un filmulet. E drept, , prindea salai , dar cu hummimbird. Daca incerci sa spui ca nu ai ratat nici un somn cu lowrance, probabil ca ai avut foarte mare noroc si nu inseamna ca hummimbird sant sonare mai slabe si nici ca emit. vibratii care deranjeaza pestii . Producatorii de sonare fac studii serioase, nu trei patide facute dev cineva care prefera concurenta.NU ma deranjeaza ca preferi lowrance , nici ca nu-ti place hummimbird ,dar din postarile tale aveam impresia cate pricepi ceva mai bine asa ca i-ti spun si tie; vorbesti prostii
Cu elite ala mic,nu mai stiu exact modelul ,ala de este 200-220 euro , pescuitul a fost mult mai eficient pe vant sau curenti schimbatori..Pe elite cand montura e pe lateral o vezi chiar daca e reprezentata mai slab,dar macar stii ce faci..
Iti spun io in mod sigur ca poti sa ai sonaru` lu` peste, daca bate vantu` si n-ai "ce-ti trebuie", nu vezi nimic.
Am povestit ca asta vara am fost cu Zoran pe vant si daca el nu ar fi butonat TOT TIMPUL la motorul electric, renuntand practic la pescuit, nu prindeam / vedeam nimic nici cu sonar de aproape 2000 euro... batalia asta Lowrance vs. Humminbird seamana al dracului cu Daiwa vs. Shimano, n-o sa se termine niciodata si-i la fel de inutila....
Lowrance
- diferenta foarte buna de culori (verde, galben, rosu sau albastru) iti poate relata daca pestele e chiar langa momeala, sau putin mai pe lateral
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Faptul ca citeste mult mai bine pe marginea conului este evident, plus ca marcheaza cu doua culori-asta ca stii si mai bine ce face pestele..Nu degeaba ti-ai luat Lowrance si tu,nu-i asa??
Aici nu inteleg. Poti sa explici cum poti distinge daca pestele este la 3-4 m de momeala sau la 1 m , in functie de culoare, pe aceeasi adancime de exemplu 10 -15 m ? Presupun ca pe o raza de 5 m, baza conului, nu vad cum se poate distinge somnul langa momeala sau diametral opus fata de generatoarea conului . Pentru aceeasi adancime . ???
Lowrance
- diferenta foarte buna de culori (verde, galben, rosu sau albastru) iti poate relata daca pestele e chiar langa momeala, sau putin mai pe lateral
Aici nu inteleg. Poti sa explici cum poti distinge daca pestele este la 3-4 m de momeala sau la 1 m , in functie de culoare, pe aceeasi adancime de exemplu 10 -15 m ? Presupun ca pe o raza de 5 m, baza conului, nu vad cum se poate distinge somnul langa momeala sau diametral opus fata de generatoarea conului . Pentru aceeasi adancime . ???
Suta la suta de acord cu Lowrance.
Am Quicksilver 3.40 cu podea din tego. Destul de incapatoare pentru ce poate oferi o gonflabila. Pe dunare cu 5hp, am prins si vant puternic si ploaie de scoteam apa cu o scafa facuta din petO gonflabila 3.10 3.40 quicksilver sau honwave e mai bunaquicksilver 3.40 cu podina rigida din tego
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Una dintre marile diferente intre Huminbird si Lowrance..care face clar diferenta..Daca te-ai obisnuit cu Lowrance-ul si apoi pescuiesti cu Huminbird parca ai o mana legata la spate..daca vezi pestele inseamna ca e in con dar nu prea poti sa stii ce este pe linga daca se intoarce sau nu, daca dau tarcoale altii pe linga,plus ca dispare brusc la cea mai mica deviere..sau apare ..
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH