Momentan nu ma grabesc dar in lunile ce urmeaza sigur vom lua legatura pentru un sonar
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Am impresia totusi, ca ecranul de la 7x, lateste putin imaginea. Este adevarat?
Am impresia totusi, ca ecranul de la 7x, lateste putin imaginea. Este adevarat?
Pai cat de "lata" e imaginea depinde de 2 factori:
1. viteza de "deplasare" a imaginii de la dreapta catre stanga care la randul ei are legatura de frecventa pulsurilor de ultrasunete emise de sonar.
2. viteza de deplasare a barcii si implicit a sonarului/transducerului in raport cu obiectul scanat.
Primul parametru este setabil la anumite sonare (de ex. HDS7), al 2-lea este "setabil" la toate....
Hummimbirdeste cel mai mare producator de sonare din lume ,indiferent ca voi preferatiLowrance,dar sa spui prostii din astea enepricepere sau rea vointa
Salut Sandokan, la ce prostii te refereai?
Zorane, cred ca se referea la acest pasaj:
ar influenta negativ partidele de pescuit din cauza sunetelor emise de transducer-ului, mai ales la pecuitul somnului la clonc.
Si eu sunt de parere ca asta-i un "mit" bazat in principal pe imaginatia pescarului si nu pe capacitatea pestilor de a simti vibratii peste o anumita frecventa....
In rest... am fost utilizator de Humminbird insa la ultima achizitie am optat pt. Lowrance....
Eu nu stiu cat de mit este, dar in prima mea partida de clonc pe cont propriu ,asta fiind chiar dupa deschidere ,cand somnii sunt f. activi, folosind un huminbird sideimage am ridicat vreo 2-3 somni si a piscat o singura data unul singur,evident nu l-am prins..Salut Sandokan, la ce prostii te refereai?
Zorane, cred ca se referea la acest pasaj:
ar influenta negativ partidele de pescuit din cauza sunetelor emise de transducer-ului, mai ales la pecuitul somnului la clonc.
Si eu sunt de parere ca asta-i un "mit" bazat in principal pe imaginatia pescarului si nu pe capacitatea pestilor de a simti vibratii peste o anumita frecventa....
In rest... am fost utilizator de Humminbird insa la ultima achizitie am optat pt. Lowrance....
...cred ca semlecangheorghe a pus mai mult accent pe faptul hummi are unghiul mai mic si montura iesea mai des din con pe valuri/vant, ceea ce chiar e neplacutUitati-va la discutii generale - de ce pescuim cineva scria; de asta si a postat un filmulet. E drept, , prindea salai , dar cu hummimbird. Daca incerci sa spui ca nu ai ratat nici un somn cu lowrance, probabil ca ai avut foarte mare noroc si nu inseamna ca hummimbird sant sonare mai slabe si nici ca emit. vibratii care deranjeaza pestii . Producatorii de sonare fac studii serioase, nu trei patide facute dev cineva care prefera concurenta.NU ma deranjeaza ca preferi lowrance , nici ca nu-ti place hummimbird ,dar din postarile tale aveam impresia cate pricepi ceva mai bine asa ca i-ti spun si tie; vorbesti prostii
Indiferent ce sonar o sa cumpere sa nu creada ca daca are sonar o sa prinda somn la fiecare iesire. O sa aiba si el partide fara somn , chiar daca nu are humminbird
Cu elite ala mic,nu mai stiu exact modelul ,ala de este 200-220 euro , pescuitul a fost mult mai eficient pe vant sau curenti schimbatori..Pe elite cand montura e pe lateral o vezi chiar daca e reprezentata mai slab,dar macar stii ce faci..
La salau cu sideimage-ul e ok,dar pt. clonc Lowrance e mai potrivit..
cum am mai spus vreau sal folosesc si la crap sa vad salata in balta
la sonare vad ca toata lumea se pricepe pe aici
legat de o barca romcraft 300 3.15m stie cineva merge pe langa mal la dunare ?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH