Am vorbit aseara cu Tilo (m-a tinut aproape 1 ora la telefon, mai bine facea un clonc in timpul asta) si mi-a zis ca nu vrea sa se complice suplimentar cu Paypal-ul, nu are si nu stie cum functioneaza, bla-bla-bla... (nu le prea are cu tehnica asta, pe comp si internet!)
I-am propus sa incercam vreo 2 - 3 comenzi prin mine (cistigul meu este de 0,- lei si 0,- bani), sa vedem cum merge. Apoi, probabil ca-l pot lamuri sa faca el direct.
Propunerea este in felul urmator:
1. plata o faceti prin paypal, o faceti pe contul meu (pe voi nu va costa nimica, pe mine ma costa 3% din suma primita - regulament la paypal, pe care insa o adaug din start la costul unui clonc, adica in loc de 29,- euro, 30,- euro)
2. cind ajung banii la mine ii voi trimite pe contul lui Tilo (nu ma costa nimic)
3. cind cloncurile sunt gata (5-6 cloncuri pe saptamina) le trimite ori direct spre Ro
4. ...ori le trimite mie si le pun eu la Posta spre Ro.
Ce ziceti de varianta asta, incercam? Mie chiar imi place, pot eu sa decid cit-de-cit cine primeste cloncuri si cine nu

(gluma!)
Poate va intrebati de ce fac asta: efectiv vreu ca in Ro sa apara citeva cloncuri bune, de calitate, care sa aduca in barcile din Ro ceva somni pe la 2 metrii.
Va recomand din toata inima urmatoarele cloncuri:
A) Ebro 2 (pt mine cel mai tare clonc, cu care am prins si pe Dunare 27 bucati in 5 zile, pe cind localnicii au luat 1 - 2 bucati la cloncuri bulgaresti…cu acest clonc puteti de la inceput sa scoateti 2 sunete diferite, cu ceva exercitiu chiar si 3-4 sunete diferite)
B) Ebro 1 (un sunet klak-klak-klak…, pt enervat si pescuit la apa mica, care normal totdeauna ar trebui sa fie in barca, la-ndemina)
C) Ebro 3 sau Woodoo (pt BUM-ul cel mare si tare, daca chiar nu merge nimica)