Sunt aproape convins avand in vedere ca poti scana zona mult mai eficient si mult mai usor astfel si poti identifica locurile fierbinti inainte sa treci peste ele si sa-i speriiAs avea o intrebare... credeti ca cu acel sonar veti avea mai multe trasaturi, mai multe capturi?![]()
![]()
Hmmm....La cum evolueaza tehnica sunt aproape convins ca ,din motive lesne de inteles, in cca 10 ani sonarele vor ramane doar in domeniul militar si siintific si se vor interzice pentru utilizarea lui la pescuit! Zici ca ma insel?
Hmmm....La cum evolueaza tehnica sunt aproape convins ca ,din motive lesne de inteles, in cca 10 ani sonarele vor ramane doar in domeniul militar si siintific si se vor interzice pentru utilizarea lui la pescuit! Zici ca ma insel?![]()
Hmmm....La cum evolueaza tehnica sunt aproape convins ca ,din motive lesne de inteles, in cca 10 ani sonarele vor ramane doar in domeniul militar si siintific si se vor interzice pentru utilizarea lui la pescuit! Zici ca ma insel?![]()
Nu stiu ce va fi peste 10 ani , dar la vecinii Unguri din toamna pana in primavara nu ai voie sa folosesti sonar pe majoritatea apelor...
Nu stiu ce va fi peste 10 ani , dar la vecinii Unguri din toamna pana in primavara nu ai voie sa folosesti sonar pe majoritatea apelor...
Bravor lor! Sustin oricand aceasta idee! Doar sa fie ...12 luni pe an! Si atunci o sa vorbim de pescari nu de potenti financiar...![]()
Ahhaaa, am inteles, voi sunteti cu gandu' la "dintos"Hmmm....La cum evolueaza tehnica sunt aproape convins ca ,din motive lesne de inteles, in cca 10 ani sonarele vor ramane doar in domeniul militar si siintific si se vor interzice pentru utilizarea lui la pescuit! Zici ca ma insel?![]()
Bravor lor! Sustin oricand aceasta idee! Doar sa fie ...12 luni pe an! Si atunci o sa vorbim de pescari nu de potenti financiar...![]()
Eu cel ma mult m-as bucura sa interzica pescuitul la salau din februarie pina in iunie, si la stiuca din ianuarie pina in mai! Si atunci sa vorbim de capturile asa zisilor mari pescari... vor trai doar din amintirile salailor capitali de pe cuiburi![]()
Zamfi, ma voi implica la maxim sa inchida spinningul din ianuarie pina in iunie daca se va interzice folosirea sonarului![]()
...asta o fost maxima...Stiuca teoretic are doua prohibitii deci asta este superprotejata!![]()
am pescuit la clonc fara sonar, ca niste pescari adevarati, si pot sa va spun ca era cea mai de kkt si cea mai plictisitoare partida din viata mea,
...Acuma o sa apreciezi si mai mult sonarul..intr-adevar sa dai in orb si sa nu stii ce se intimpla pe la carlig e nasol..
Ps: cand a vazut sotia cum pescuiesc la crap mi-a spus ca ce fac eu nu mai are legatura cu pescuitul ...Si atunci m-am lasat de crap!
De aia nu trec la alt sonar ...poate ma las naibii de pescuit si dupa aia poate va pare rau!
![]()
![]()
Ps: din clisura nici eu nu mai mananc salau! Anul trecut am vazut "sarmele" si mi-a ajuns! Nasol e ca lumea nu stie si cumpara ...Si cine stie , se amageste ca poate asta nu are ,il taie si ...
Am inteles tu ai o nostalgie a trecutului....Acuma o sa apreciezi si mai mult sonarul..intr-adevar sa dai in orb si sa nu stii ce se intimpla pe la carlig e nasol..
Oare?Pai si farmecul pescuitului nu in asta consta? Uite un exemplu personal si apoi promit sa ma opresc din "cruciada" impotriva Hi-tech...
Candva pescuiam la crap...Nu aveam senzori doar bambine.Intentionat ma intorceam de multe ori cu spatele catre bete doar-doar o sa am o trasatura care sa ma surpindaSunetul care il scotea bambina lovita de bat din trasatura cred ca este echivalenta cu un ciocan de salau!
![]()
Apoi mi-am luat senzori ,bla,bla,bla...Stiam din cort la care bat trage crapul! Frumos si comod. Insa lipsea "ciocanul" adica adrenalina data de bambina care ,stiti voi , lovea batul cand nu erai atent ...Poate nu reusiti sa ma intelegeti . Insa daca tot reusiti incecrcati sa faceti o paralela cu sonarul si faptul ca nu stii ce se intampla in carlig ,la clonc.![]()
Ps: cand a vazut sotia cum pescuiesc la crap mi-a spus ca ce fac eu nu mai are legatura cu pescuitul ...Si atunci m-am lasat de crap!
De aia nu trec la alt sonar ...poate ma las naibii de pescuit si dupa aia poate va pare rau!
![]()
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Chiar daca nu prinzi nici un peste ,cand il vezi cum vine si incerci sa il tii la carlig este andrenalina pura..darami-te sa mai si puna botul..Acuma imagineaza-ti ca habar nu ai avea ca sub barca o dunga groasa aproape cat semnalul lasat de montura a fost cu mustetele pe la carligul tau..ai mai avea mica doza de andrenalina??
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH