Mihai, nu crede nimic din ziare,stai linistit, Tyrael a avut noroc cu masurile luate in zona lui.Cum cativa ani vedeaam pescuitul cu plase o nenorocire pentru Olt si ma refer strict la ultimele 2-3 baraje de pe Olt pana la varsare in Dunare si acum constat ca nu sunt nici macar 10-15 % din braconajul electric ,la Izbiceni zilnic sunt cel putin 4-5 echipaje pe seara de electricieni deci ANPA,Jandarmerie si alte organe sunt depasite sau sunt mana in mana cu baietii cu firele asa ca eu nu mai cred nimic din vorbele si marile editoriale din ziare...................
Astazi la inceput de saptamana am primit un plic de la judecatorie un plic in care sunt instiintat ca braconierul reclamat de mine la 112 si pe care politia a refuzat sa il verifice, m-a dat in judecata si cere 5000 ron despagubire pentru denigrarea imaginii. Tupeu incredibil...
Astazi la inceput de saptamana am primit un plic de la judecatorie un plic in care sunt instiintat ca braconierul reclamat de mine la 112 si pe care politia a refuzat sa il verifice, m-a dat in judecata si cere 5000 ron despagubire pentru denigrarea imaginii. Tupeu incredibil...
Respectivul trebuie in primul rand sa demonstreze ca "trauma" traita (emotziile verificarii actelor)Zoran nu imi fac probleme chiar deloc. Dar ma roade tupeul incredibil al individului care este BRACONIER, un braconier acoperit de liceenta de pescuit industrial. Probabil si suma ceruta de 5000 ron este pierderea suferita deoarece nu a mai putut intinde monofilamentul cum trebuie dupa plangeri si facut public evenimentul. Povestea nu mai stau sa o relatez iarasi, ea este aici: http://www.pescuit-rapitori.ro/pescuit-blog/sas . Pe el l-a deranjat aparitia in ziarul local si probabil faptul ca a fost urecheat deaoarece lucreaza in cadrul politiei comunitare, unde mai e demnitatea lui de braconier si de aparator al legii in acelasi timp?
Tyrael, eu sunt de acord sa vin in ziua judecatii, in fata tribunalului cu o plancarda. Daca reusim sa fim mai multi, vine si presa si poate se mai misca ceva .
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH