De ceva timp am in plan o barca. Initial am vrut gonflabila, dupa care am zis ca e mai ok fibra, numai ca cel mai des o sa pescuiesc in locuri unde nu o sa am pe unde sa las barca la apa si cel mai probabil o sa fiu mai mult singur. Asa ca revin la ideea pt gonflabila...
Evident as vrea ceva care sa reziste cat mai mult in timp si aici ma gandesc la hypalon. Barca as vrea sa aiba 3,20-3,40m(mai mica de 3,20 e cam mica si mai mare de 3,40 e mult prea greu de dat la apa singur...banuiesc).
Cu toate ca am cerinte la calitate nu prea as vrea sa investesc foarte mult, desi nu stiu de ce am impresia ca o sa o fac pana la urma...
Referitor la buget...nu prea as vrea sa sar de 1000 de euro sau macar nu cu mult...
Din ce am citit si cautat pana acum un Mercury Airdeck 320 din hypalon m-a incantat cel mai tare numai ca ar costa noua cam 1800euro in Romania. Asa ca nu am exclus nici un PVC...
Am cautat si sh numai din hypalon, dar nu prea am gasit decat modele mai mari 3,80-4,30m de care mi-e teama cu lasatul la apa, transpotul, depozitarea... Are cineva de aici? Cum vi se pare?
Nu prea ma intereseaza altceva decat barcile de la Mercury, decat daca sunt din hypalon si cu chila gonflabila si evident mai ieftine... Stie cineva?
Stie cinva un alt loc de unde as putea lua o barca gonflabila Mercury la un pret mai bun? Eventual sh, cu mentiunea ca sh nu iau decat daca este hypalon?