Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

LARRY

Știucă

• Autorul acestui subiect este »LARRY«

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

1

06.06.2012, 22:33

Pescuitul somnului la trenă

A pescuit cineva la trenă......cu ce, și ce rezultate ați avut ? :gandesc:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

2

07.06.2012, 11:59

Am pescuit la trena cu succes pe lacuri de baraj. Am folosit crank-uri cu barbeta mare in majoritatea cazurilor. Merg bine si oscilantele. Uite un articol despre salau dar am alternat salai si somni in modul asta.

#mce_temp_url#

LARRY

Știucă

• Autorul acestui subiect este »LARRY«

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

3

07.06.2012, 12:44

Frumos și educativ....... :bucuros:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

4

28.05.2013, 19:44

lacuri cu apa limpede, voblere barbeta lunga ,lasat 30 de metri in urma barci,motor electric obligatoriu ,in viteza 4 ideal,
frana molinetei reglata sa scape la cea mai mica atingere, daca nu te prinde somnul salaii si clenii nu o sa te ocoleasca.
cine are timp recomahd lacul colibita jud bistrita, :bravo:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Adi

Șalău

Răspunsuri: 378

Locație: Stuttgart

• Scrie un mesaj privat

5

28.05.2013, 20:05

excelent articolul, n-am fost inca in Spania, pescuitul la trena l-am practicat in Suedia, dar trebuie sa recunosc ca nu prea le am ..singur in barca prefer sa
dau la spinnig ca barca in deriva in fata cordoanelor de stuf, copaci , stinci , etc..in Franta in Jura unde am fost , nu este (sau era, e deja o vreme de atunci) permis pescuitul la trena
, Lac Vouglans , sau Lac du Chalain..
Fir intins si mai ales vreme buna de pescuit !

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

6

28.05.2013, 21:41

Pe Chalains n-am fost dar pe Vouglans am pescuit 4 saptamani. Ce lac frumos. Prapad la bibani si stiuci. :bucuros2:

mihaigost

Șalău

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

7

25.06.2013, 20:39

Vobler foarte DEEP, cu actiune rapida si galagioase, chiar si ratlin.In locurile bune se pierd foarte multe.
Cel mai bine e sa vezi unde sar seara si acolo sa insisti.
Daca esti pe faza din max. 10 lanseuri il ai.si sa te tii dril.