Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salutari din Timisoara!
Salut.
Numele meu este Costi Sirb si pescuiesc dinainte de a merge la scoala, de la varga la spinning si de la oblete la stiuca... cam la tot ce inoata si depune icre

.
N-am pescuit pana acu` intr-un mod prea "specializat" la somn dar sper s-o fac de acu` incolo.
Fire intinse!
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Ciau ! Bine ai venit.!

Bine ai venit.
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
salutari
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste
AnEm

pe unde cautzi mustaciosii ? pe ce rau ?
Get Rich or Die Tryin'
Bine ai venit Costi, dacă vrei putem să ne vedem.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.
Salutare si fire zbuciumate

.. mi-a placut aia cu pescuiesc la tot ce inoata si depune icre

))
Always Catch & Release
Bun venit
Salut Costi,

pe acest forum dedicat pestelui cu cele mai mari icre... sau, celui mai mare peste care face icre...
Salut.
Numele meu este Costi Sirb si pescuiesc dinainte de a merge la scoala, de la varga la spinning si de la oblete la stiuca... cam la tot ce inoata si depune icre

.
N-am pescuit pana acu` intr-un mod prea "specializat" la somn dar sper s-o fac de acu` incolo.
Fire intinse!

Pe la Dunare ai incercat? Ti-ai procurat PG-ul?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!