Iti recomand sa alegi varianta cat mai mare de barca. Eu am o barca de 3 m si uneori parca mai am nevoie de spatiu.DA, m-ati convins, faceam o greseala, thanx guys !..cand o sa am banbii necesari, o sa ma orientez la un Kolibri 260 sau 280 ( 1850 lei respectiv 2050 lei), ce parere aveti?, are placa motor(de care atasez si sonda viitorului sonar? langa motor, nu? ), si podina rigida gonflabila.
DA, m-ati convins, faceam o greseala, thanx guys !..cand o sa am banbii necesari, o sa ma orientez la un Kolibri 260 sau 280 ( 1850 lei respectiv 2050 lei), ce parere aveti?, are placa motor(de care atasez si sonda viitorului sonar? langa motor, nu? ), si podina rigida gonflabila.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »marius35« (06.05.2016, 20:21)
DA, m-ati convins, faceam o greseala, thanx guys !..cand o sa am banbii necesari, o sa ma orientez la un Kolibri 260 sau 280 ( 1850 lei respectiv 2050 lei), ce parere aveti?, are placa motor(de care atasez si sonda viitorului sonar? langa motor, nu? ), si podina rigida gonflabila.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH