Pot folosi aceasta mulinetă,Shimano Exage 10000 FA la pescuitul somnului atât din barcă la clonc cât și de pe mal ?
Mulțumesc anticipat.
Citat
Shimano este intotdeauna bun
GRESIT! (cel putin din punctul meu de vedere)...
Cu lansetele am rezolvat-o anul ăsta , voi pescui cu citat din ZORAN la sectiunea echipament:”Cele mai tari şi mai bune lansete recomandate din mai multe tronsoane, adică telescoapele:-Ce-s alea?... !... TELESCOAPELE NU AU CE CĂUTA LA PESCUITUL DE SOMN” : shimano alivio bx surf 4.20m, 200g (astea le am , astea le folosesc anul asta până mă voi înoi.; și sunt și în garanție)![]()
Mersi pentru încurajare.Eu le luasem (3 bucăți) că aveam nevoie la ieșirile pe baltă la crap să nădesc și să lansez departe și sunt mulțumit de ele, anul ăsta o să le bag și pe Dunăre ,iar în iulie merg la Olt la baraj la Turnu. Când pescuiesc pe baltă , de regulă cu astea trei lansete dau la crap iar cu două feedere ma distrez la caras, plătică alternând momelile în continu.
sunt lansetele preferate când plec la pescuit cu motorul datorită spațiului redus .
Dacă reușești să scoți somni mari cu un băț de spining de 15-40 g, nu văd de ce, nu ar fi bun un telescop mult mai puternic.......
...necesită mai multă grijă la montaj și întreținere...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH