Personal sunt de parere ca nu pozitionarea inelelor au vina totala, ci blancul in sine are o hiba. Generala. Asa ca, ptr mine e clara, SC never!
Aaaa ...Zoran ...nu ai pierdut nimic deoarece tu oricum nu ai avea ce face cu ST.Croix! Nu fac bete suficient de puternice pentru tine
...eu am si lansete de la 0 la 3 grame, nu inteleg aluzia!? O serie care in nenumarate randuri se rupe/sparge si o firma care nu reactioneaza ptr a elimina acest defect, este ptr mine
...eu am si lansete de la 0 la 3 grame, nu inteleg aluzia!?
Sincer ...dupa aceasta precizare imi retrag observatia! Daca tu pescuiesti cu lansete asa UL ...tot respectul!
Personal nu te vedeam pescuind altfel decat XH .Greseala mea.
...eu am si lansete de la 0 la 3 grame, nu inteleg aluzia!?
Sincer ...dupa aceasta precizare imi retrag observatia! Daca tu pescuiesti cu lansete asa UL ...tot respectul!
Personal nu te vedeam pescuind altfel decat XH .Greseala mea.
![]()
, putin w., ceva b. si v...., altfel direct in garaj as fi sa-ti fac poze la 2 linii echipate cu mulinete de 500.
Cu modelele de Musky de la St.Croix se scoate orice somn fara probleme....rupturi de blank am auzit doar la modelul Avid de 2 oz din 2 buc.la altele nu am auzit....
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »suli« (29.03.2015, 20:22)
Zamfi , sa stii ca Zoran are in arsenal un ultralight de 6.6ft, line 2-6 lb, care va primi curand si ''munitie''..nu este el omul care sa exagereze, doar ca pescuieste dedicat pe o anumita specie.Si la somn nu te joci..Io vorbesc ,care mai mult pe allround-uri merg..
Da sa intimplat la seriile de acum 2 ani parca.Din dorinta de a scoate blankuri cat mai usoare atata le-au comprimat pina au ''stors'' toata rasina din ele, de se aschiau fibrele..De la st.croi sant mai ok seriile de mijloc sc3,sc4..Am vazut avid-ul asta nou pina in 18 gr.,medium..dupa gustul meu prea scurt reargrip-ul si pica grav in bot..In rest, numai de bine..Vin puteric din urma mhx-urile, phenix-urile, si sa nu uitam seriile de la pontoon vandute prin bigfish....sant o gramada ,este de unde sa alegem..
.Dupa cateva ore bune de pescuit decidem sa aterizam pe Po in cautare de ceva avati si mustaciosi odata cu lasarea intunericului.Avati nu au vrut sa iasa.............mustaciosi cu toate ca am avut 4, 5 atacuri in doi unul singur a dat mai bine pe voblerul meu:
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH