[Ciudat dar frumos.![]()
Fain bass-ul ala Anem!! Ceva activitate la suprafata pe inserat in acea locatie?![]()
Ala ii somn pitic?
O zi ciudat de frumoasa cu mai multe specii Anem...fain bassul si somnii,cine nu si-ar dori o asemenea ,,zi ciudata"..as da si eu orice pt.o ciudatenie deasta.
Ce greutate a avut mostrul ala de somn pitic?
Foarte misto Mane! Bravo!
In alta ordine de idei ...am urmarit cu atentie drillul si batul .Personal as regandii pozitionarea inelelor pe Avid.Daca te uiti cu atentie pe clip se vede un punct periculos de "lucru" in zona mufarii spigot! Chiar nu-mi place cum lucra batul acolo...Poate e doar o senzatie generata de video clip ,insa cand stiu cate Aviduri de 2 oz au "puscat" in zona aia fierbinte ...Eu am repozitionat inelele pe un MH de 1 oz ...Crede-ma e altceva.Nu sunt mofturi ,insa tu poti sa iei sau nu in considerare sfatul meu![]()
In rest Fir intins!![]()
Upssss.Nasol ca am avut dreptateDin pacate este clar un punct slab pe Avid si ,personal, spun ca vine din distribuirea inelelor ! Sa stii ca sunt multe Aviduri rupte asa ...
Ps: legat tot de Avid si ,cred eu ,in general de betele din doua bucati pentru care se gasesc varfuri de rezerva : ATENTIE mare cu varfurile de rezerva! Se pare ca nu se potrivesc perfect pe spigotul cotorului daca nu au fost "gandite" impreuna ! Cel putin asta mi-au zis americanii cand le-am trimis poze cu fisura aparuta la Avidul meu pe varful de rezerva! Cica nepotrivirea perfecta ,chiar daca pescarul nu o sesizeaza, poate duce la accidente de genul ...Interesant nu? Bine ,mi-au dat si modalitatea de reparare tot ei ,insa...parca nu se cade la o firma mare![]()
Poze:
![]()
Ms de filamare Mane! Data viitoare ci siguranta voi strange frana mai mult.. Echipament nou pentru prima data la si nu ai cunosteam limitele.![]()
Upssss.Nasol ca am avut dreptate Din pacate este clar un punct slab pe Avid si ,personal, spun ca vine din distribuirea inelelor ! Sa stii ca sunt multe Aviduri rupte asa ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH