avat care inca inoata in apele alea (asta daca nu a muscat naluca gresita)
Ma gandesc cat de rau o fi fost in drill.Nu de alta dar mie,unul de aprox.90 nu mi-a dat asa batai de cap ca unul de 75. 
Ala da avat,115 cmMa gandesc cat de rau o fi fost in drill.Nu de alta dar mie,unul de aprox.90 nu mi-a dat asa batai de cap ca unul de 75.
Adevarul e ca primul e luat pe lac iar al doilea pe curs.Asta poate fi o explicatie.Insa un 115 pe rau,cu o apa bine oxigenata cred ca e ceva de povestit nepotilor.

). problema e ca avatul a luat naluca rau de tot 

Mane a avut iarasi o intalnire cu un mustacios ce s-a finalizat dupa cateva
Senzația face toți banii.....și ochii bulbucați ai partenerului de pescuit.![]()
.. ai putea fi te rog mai explicit la remarca aia cu ochii bulbucati ai partenerului de pescuit? ... nu reusesc sa inteleg unde bati si chiar sunt curios ...
.
Merci.
nu ai vandut inca Elite-ul de 2 oz?
-shad DDD ...ajuta-ma te rog ,am un lapsus Merci.
eram în viteză.
Salut. Larry, cind ai scos pestele s-au desunflat ochii amicului sau au ramas bulbucati?
,unde ne-am achitat taxa de acces si permisul.Ca doar mergem sa pescuim,nu sa vizitam tara.
In primul loc unde ne-am oprit,eu am testat voblere.Multe din ele sunt exact ceea ce am vrut,o parte,cele de stiuca cred ca se cerea un curent mult mai moale,dar tot am putut sa-mi fac o idee.
Nu putem face niciodata comparatie intre apele de acolo si cele de aici sau intre pesti.
Aseara am fost la o partida de stationar pe Po, prima pe anul asta
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH