Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Bag de seama ca pentru tine limba română e complicata , e asa greu să înțelegi ca individul din poza nu sunt eu?
PS: Apropos, si voi cum ati categorisi un pescar care duce acasa toate capturile prinse intr-o zi (5 somni, vezi mesajul lui Iulian Cioclin, care au depasit cu siguranta cele 5 kg admise legal), iar cu trofeul face poze prin casa ptr a ajunge la ziarul local? Pescar sportiv, sau traistar?
Iar traistarul de care faci vorbire cred ca ești tu, eu nu am părăsit țara pentru lovele
..........................
Apropo setarea de care aveam nevoie la sonarul vechi ptr a conecta gps-ul care la tine costa 300 € firma de la Constanța a executat gratuit.
Așa ca acum am 2 hds-uri gratie ție
Să nu mai zic de hds7 touch care mi-l recomandai ca fiind' cel mai ' (Ai făcut o afirmație intre prieteni că nu te-a dat pe spate, ca drept dovada l-ai și vândut )
PS. Nu permit jigniri din partea unui om ca tine.
Să nu mai zic de hds7 touch care mi-l recomandai ca fiind' cel mai ' (Ai făcut o afirmație intre prieteni că nu te-a dat pe spate, ca drept dovada l-ai și vândut )
Am vazut ca s-a adus vorba si de mine.
Pot confirma ca NU Toni Stanciu este cel din poza, am vazut asta o data cu articolul, dar am preferat sa fiu impartial si sa nu dau nastere altor discutii.
Ai dreptate , dar nu veneam neinvitat .In orice caz, sa mergi la om in "casa" si sa-ti faci treburile pe covor, nu
Nu e calomnie, un prieten are acest sonar și se plângea ca la temperaturi scăzute nu mai funcționează touch -ul normal.Si faza cu sonarul, asa, putina calomnie din partea lui Toni, si bla-bla... asta e caracterul, nu-l poti schimba.
pacat ca neamul tau se trage din traistari ,sa nu-mi zici ca si rudele tale pescuiesc catch&release ca ma arunc de la balcon
asta e ultima mea postare pe acest forum, sper sa va linistiti si sa nu mai judecati oamenii dupa aparente
La multi ani si sa fi-ti sanatosi!![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Intre timp alti mari pescari ai Ardealului ...
Somni prinsi pe gropi la "jig"
Cam asta se intampla cand ii gasesti in locurile de iernat...
Eu nu am fost curios niciodata cat somn se poate retine maxim, banuiesc ca exista vreun text legal cu privire la asta?
...de pescar!Eu nu am fost curios niciodata cat somn se poate retine maxim, banuiesc ca exista vreun text legal cu privire la asta?
legislatia este egala pt. toti pestii ... adica max.5 kg pe zi sau un singur peste ce depaseste greutatea asta ...
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH