Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

81

19.01.2015, 21:27

PS: Apropos, si voi cum ati categorisi un pescar care duce acasa toate capturile prinse intr-o zi (5 somni, vezi mesajul lui Iulian Cioclin, care au depasit cu siguranta cele 5 kg admise legal), iar cu trofeul face poze prin casa ptr a ajunge la ziarul local? Pescar sportiv, sau traistar?
Bag de seama ca pentru tine limba română e complicata , e asa greu să înțelegi ca individul din poza nu sunt eu?
Iar traistarul de care faci vorbire cred ca ești tu, eu nu am părăsit țara pentru lovele
..........................
Apropo setarea de care aveam nevoie la sonarul vechi ptr a conecta gps-ul care la tine costa 300 € firma de la Constanța a executat gratuit.
Așa ca acum am 2 hds-uri gratie ție
Să nu mai zic de hds7 touch care mi-l recomandai ca fiind' cel mai ' (Ai făcut o afirmație intre prieteni că nu te-a dat pe spate, ca drept dovada l-ai și vândut )
PS. Nu permit jigniri din partea unui om ca tine.

STANCIU TONI, imi pare rau, dar nu inteleg nici jumate din ce scri... :nunteleg:
Vorbeam la modul general precum ca, daca se dau in vileag locurile exacte unde stau somnii iarna, se intampla cu toti somnii asa ca in poza! Citeste te rog de la inceput raspunsurile din subiect, vei vedea ca nu te-am jignit niciodata ca Toni Stanciu! nu am scris niciunde nici ca ai fi braconier, nici ca ai dat la japca, asa cum au scris altii comentarii la ziar... nu te cunosc, nu te-am vazut, nu stiu cine esti si nici ce caracter ai! (inca nu stiu...).
Si apoi, da, dupa ce cineva a scris ca te-a vazut prinzand 5 somni, adica te cunostea destul de bine, nu a remarcat ca nu esti tu cel din poza. De unde sa stiu eu atunci ca ziarele-s asa mincinoase?
Ptr mine oricine care ia mai mult decit permite legea, e traistar. indiferent cine este. :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

82

19.01.2015, 21:32

Să nu mai zic de hds7 touch care mi-l recomandai ca fiind' cel mai ' (Ai făcut o afirmație intre prieteni că nu te-a dat pe spate, ca drept dovada l-ai și vândut )

Si aici sincer, nu stiu ce ai inteles sau ce nu ai priceput, HDS 7 Touch este cel mai tare sonar care l-am avut sau vazut vreodata! Si asta ti-o pot demonstra oricind si teoretic, si practic la apa. Si ca sa fie toti up-to-date, l-am vandut ptr ca apare modelul nou HDS 7 Touch Gen3, pe care l-am comandat deja de citeva zile. Astept cu nerabdare sa ajunga :bucuros2:

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 182

Locație: Onesti- Jud. Bacau

• Scrie un mesaj privat

83

19.01.2015, 22:18

Am vazut ca s-a adus vorba si de mine.
Pot confirma ca NU Toni Stanciu este cel din poza, am vazut asta o data cu articolul, dar am preferat sa fiu impartial si sa nu dau nastere altor discutii.

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

84

20.01.2015, 05:35

Am vazut ca s-a adus vorba si de mine.
Pot confirma ca NU Toni Stanciu este cel din poza, am vazut asta o data cu articolul, dar am preferat sa fiu impartial si sa nu dau nastere altor discutii.

Iuliane, nu am spus ca Toni ar fi in poza, sau in spatele aparatului, sau io mai stiu pe unde :nunteleg:
Am spus doar ca un pescar care retine tot ce prinde si depaseste cantitatea legala, este ptr mine un traistar. Indiferent cine este acea persoana!

Si faza cu sonarul, asa, putina calomnie din partea lui Toni, si bla-bla... asta e caracterul, nu-l poti schimba. :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 10

Locație: Focsani

• Scrie un mesaj privat

85

20.01.2015, 07:37

In orice caz, sa mergi la om in "casa" si sa-ti faci treburile pe covor, nu
Ai dreptate , dar nu veneam neinvitat .

• Scrie un mesaj privat

86

20.01.2015, 07:55

Si faza cu sonarul, asa, putina calomnie din partea lui Toni, si bla-bla... asta e caracterul, nu-l poti schimba.
Nu e calomnie, un prieten are acest sonar și se plângea ca la temperaturi scăzute nu mai funcționează touch -ul normal.
Ce fel de caracter ai vrea sa am după ce sunt făcut 0
și cred ca am fost destul de temperat

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

87

20.01.2015, 08:26

Toni, nimeni nu te face 0, si nimeni nici nu are intentia!
Nu EU am fotografiat pestele, nu EU am postat pestele la ziar, nu EU am spus ca tu ai prins „x“ capturi si le-ai retinut, nici nu am comentat la articolul de la ziar, si nici aici nu te-am atacat eu direct la persoana Toni Stanciu! Ce am avut de spus, m-am exprimat la modul general, dand exemplu poza de la ziar. Nici macar nu am postat poza pe forum, si nici nu am amintit de numele tau! De ce ai impresia ca am eu personal ceva cu tine? Inca nu pot intelege… Tu esti singur raspunzator ptr ceea ce faci cu capturile tale, cu pozele care le faci si cui le dais a le pun ape net. Nu EU! Daca faceai de ex o poza reusita la malul apei, asa cum face Larry, Anem si multi altii, te-ai fi scutit de multe atacuri verbale pe pagina ziarului. Apropos, Larry si Anem detin la ora actuala cele mai frumoase si reusite poze de pe forum ce se pot face cu somnii).

Cit despre HDS Touch, functioneaza la fel ca orice smartphone sua tablet… functioneaza chiar mai bine, si cu degetele ude! L-am folosit si la -4° C si nu am avut probleme. Poate colegul tau are o problema de reglaj, de calibrare al ecranului la degetele lui:
- se apasa butonul de memorare puncte GPS, cel cu steag pe el, fara sa se ia degetul
- se da klick pe butonul de Power, fara sa dai drumul la butonul cu steag
- butonul cu steag se tine in continuare apasat, cca 10 secunde, pina nu se aud 2 beep-uri
- apoi se urmeaza pasii aparuti pe ecran (se atinge de mai multe ori ecranul pe cruciulite, in diferite puncte ale ecranului)
Dupa procedura, ecranul este calibrat la degetele utilizatorului si la modul acestuia de atingere al ecranului.

www.pescuit-la-somn.com

• Scrie un mesaj privat

88

20.01.2015, 08:34

99% din pescari opresc peștele rezultând o țară de traistari, deci?
PS. Dacă te deranjează așa mult atitudinea noastră de ce ne furnizezi 'marfă '
Traistar -comision -cash
qed

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

89

20.01.2015, 09:20

Aha, deci acuma sunt eu cel de vina ca furnizez marfa! O sa mai fiu acusa acuzat ca din cauza mea exista traistari!? :soc:
Pfuu… ce sa mai zic, nah, nci cum nu va este bine: nici daca marfa din Romania este prea scumpa si de proasta calitate, nici daca cineva se ofera sa livreze marfa buna si ieftina…

Toni, eu nu gasesc normal ca daca prin lege s-a stabilit ca o actiune constituie contraventie sau infractiune sa o laud sau sa o sustin!

Si da, daca 99% opresc mai mult decit le permite legea, da, toti cei 99% sunt pentru mine traistari.

www.pescuit-la-somn.com

• Scrie un mesaj privat

90

20.01.2015, 10:55

pacat ca neamul tau se trage din traistari ,sa nu-mi zici ca si rudele tale pescuiesc catch&release ca ma arunc de la balcon
asta e ultima mea postare pe acest forum, sper sa va linistiti si sa nu mai judecati oamenii dupa aparente
La multi ani si sa fi-ti sanatosi! :prieteni:

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

91

20.01.2015, 11:24

pacat ca neamul tau se trage din traistari ,sa nu-mi zici ca si rudele tale pescuiesc catch&release ca ma arunc de la balcon
asta e ultima mea postare pe acest forum, sper sa va linistiti si sa nu mai judecati oamenii dupa aparente
La multi ani si sa fi-ti sanatosi! :prieteni:

Toni, nu confunda pescuitul C&R, cu pescuitul sportiv unde se respecta regulamentul si legea, si nici cu pescuitul si retinutul fara limite!
Nu am spus ca toti pescarii din Romania sunt traistari, ci am spus ca toti cei care retin peste peste limita legal admisa! Si asta indiferent in ce tara…
Daca tu mergi zilnic la pescuit si reti sub 5 kg cit este admis, sau 1 bucata ce depaseste 5 kg, esti conform cu pescuitul sportiv!
Despre neamuri: din pacate nu iti pot spune, ptr ca nu am pe nimeni altcineva din familie, ca si rude care pescuieste. Asa ca… sa fim sanatosi :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

Tyrael

Știucă

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

92

22.01.2015, 16:23

Intre timp alti mari pescari ai Ardealului ...

Somni prinsi pe gropi la "jig"

Cam asta se intampla cand ii gasesti in locurile de iernat...

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

93

22.01.2015, 16:42

Tyrael, inteleg de ce-ai pus pozele si ce ai vrut sa subliniezi. :noroc:
Totusi, aceste poze nu corespund cu ceea ce prevede regulament referitor la pozele cu pesti si vor trebui sterse.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

94

22.01.2015, 16:58

Intre timp alti mari pescari ai Ardealului ...

Somni prinsi pe gropi la "jig"

Cam asta se intampla cand ii gasesti in locurile de iernat...

Salut Tyrael,
am vazut si eu pozele de pe Facebook :vomit: , era un prieten virtual... :doarecapu: ca si pe altii, l-am sters imediat din lista mea de smecheri de pe FB.

PS: am schimbat pozele cu linkul, asa cum a scris si Informer, nu corespund. :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

Tyrael

Știucă

• Scrie un mesaj privat

95

22.01.2015, 17:13

Stiam ca nu cadreaza... dar am fost prea aprins, zambetul lor m-a dezgustat profund

Tyrael

Știucă

• Scrie un mesaj privat

96

22.01.2015, 20:56

Eu nu am fost curios niciodata cat somn se poate retine maxim, banuiesc ca exista vreun text legal cu privire la asta?

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

97

22.01.2015, 20:58

Eu nu am fost curios niciodata cat somn se poate retine maxim, banuiesc ca exista vreun text legal cu privire la asta?

legislatia este egala pt. toti pestii ... adica max.5 kg pe zi sau un singur peste ce depaseste greutatea asta ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

98

23.01.2015, 05:26

legislatia este egala pt. toti pestii ... adica max.5 kg pe zi sau un singur peste ce depaseste greutatea asta ...
...de pescar! :doarecapu:
In fine, cu toate astea parerea mea este ca FaceBook-ul e o mare "cocina", unde multi ptr citeva like-uri (ca dislike nu se poate da :vomit: ) pun tot felul de poze si se prezinta pe gustul a citiva prietenasi de cartier, dar pe greata a mii de useri din toata lumea.
In plus, enervante sunt si pozele ce se tot repeta... :doarecapu: ...cum am vazut acuma iarna multe poze cu pesti, dar pescarii erau in pantaloni scurti, pesti prinsi vara, sau chiar acuma citiva ani...

www.pescuit-la-somn.com

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

99

23.01.2015, 05:28

Da Zorane, nu pot sa nu fiu de acord, mai ales cu prima ta afirmatie... :rizi: .
:noroc:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Nelutu

Biban

Răspunsuri: 126

Locație: Timisoara

Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta

• Scrie un mesaj privat

100

23.01.2015, 08:10

Costi, la ora aia erai treaz? :gandesc: Care-i baiul? :limba: