Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Asa de ex la inceputul lui decembrie, temp apei avea doar 9,2°C, am avut pe sonar chiar si 5 somni deodata! Voi urca niste poze mai tarziu...
De unde stii ca-s platici?...Si aici un banc de platici intre 1 si 2 kg bucataScuze de offtopic....
![]()
........ .........ce ????.stai, ca-mi DETE![]()
Si aici un banc de platici intre 1 si 2 kg bucataBaa, e foarte clar...Pai nu e clar?...stai, ca-mi DETE
si mie eroarea de soft.....
![]()
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Eh, asa mai țâșnea citeodata unu sau doi in sus si se balaceau la suprafata apei. I-am vazut, erau clar platici imense
Bag de seama ca pentru tine limba română e complicata , e asa greu să înțelegi ca individul din poza nu sunt eu?
PS: Apropos, si voi cum ati categorisi un pescar care duce acasa toate capturile prinse intr-o zi (5 somni, vezi mesajul lui Iulian Cioclin, care au depasit cu siguranta cele 5 kg admise legal), iar cu trofeul face poze prin casa ptr a ajunge la ziarul local? Pescar sportiv, sau traistar?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
PS. Nu permit jigniri din partea unui om ca tine.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH