Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Răspunsuri: 22

Locație: bucuresti

• Scrie un mesaj privat

61

18.01.2015, 11:45

eroarea apare probabil pentru ca e un timp setat in care poti scrie mesajul sau pentru ca altcineva scrie in acelasi timp pe acelasi subiec. Mi a aparut si mie da am dat refresh si mesajul a aparut exact cum l am scris. Sunt alte forumuri unde daca nu esti atent postezi de 3-4 ori lejer acelasi mesaj, asa ca nu i problema. Fir intins :pescuit:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

62

18.01.2015, 12:12

Sorry, suntem in cautarea virusului... am primit ieri de la provider ca trebuie sa opreasca mesajele pe forum din cauza unor scurgeri, gauri de siguranta, folosite de un "user" (probabil robot) ptr a trimite spam-uri. :nervos:

Si eu primesc aceleasi informatii, dar daca dai refresch se apare postul :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Adi

Șalău

Răspunsuri: 378

Locație: Stuttgart

• Scrie un mesaj privat

63

18.01.2015, 14:54

Probleme am avut si eu ieri, dar la a doua incercare s-au rezolvat.

Totusi aceasta polemica ar trebui incheiata, noi nu putem sa-i punem capat.
Decimarea pestiilor egal unde , nu poate fi scuzata prin saracie, pentru ca cei care intr-adevar sint saraci si chiar nu au ce minca nu prind cu sutele de chile, prinde si el un peste doi,
fara permis sau cu scule ilegale. Cei care fac macel , au ce minca! Ei prin asta au gasit un mod, mai mult sau mai putin comod pentru ei, de a face un ban in plus.
Foarte regretabli este faptul ca pe youtube gasesti filmulete cu interventiile organelor , ca dovada de activitate, in care sint aratati acesti saraci, care chiar nu au nimic de mincare si sint si lipsiti de perspectiva.
Pe adevaratii macelari nu-i arata nimeni, probabil din motive bine cunoscute...

Si cum se pune problema shopurilor care sint cuplate cu forumurile de pescuit nu este deloc in regula, ca sa nu zic circotasa si invidiosa.
Informatii vrem, dar sa dam ceva pentru ele nu, scule de performanta dorim , dar cel mai bine de pomana. Nu ne obliga nimeni sa cumparam din shop ! Nu ne obliga nimeni sa participam la acest forum.
Nu vrem sa apreciem valoarea informatiilor care ni se dau , chiar daca tinind cont de ele , captura de vis devine dintr-o data numai o chestiune de timp.
Fiind si un fan al pescuitului de feeder am sa i-au apararea si initiatorului sau (poate si ca e banatean..), este un pescar de feeder de mare clasa, iscusinta si-a dovedit-o in 'nspe concursuri, dar ce este cel mai
tare , este faptul ca este dispus "sa dea din casa" , a facut filme foarte bune, faptul ca are magazin ; este dreptul lui. Si aici este foarte bun, este unul din cele mai bine sortate magazine de feeder in Europa,
si preturile sint competitive.

Si hai sa renuntam la interpelari, ca de placere ne intilnim pe aceasta platforma, sa gasim noi prieteni si sa ne facem viata mai frumoasa!

Fir intins!

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

64

18.01.2015, 17:25

Asa de ex la inceputul lui decembrie, temp apei avea doar 9,2°C, am avut pe sonar chiar si 5 somni deodata! Voi urca niste poze mai tarziu...

Aici un somn destul de frumos:

...si inca unul:

Iar la un moment dat au fost pe ecran undeva la 6-7 somni:

Dupa cum se vede, sunt destul de activi la sunetele de clonc chiar si iarna. :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

Tyrael

Știucă

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

65

18.01.2015, 17:30

Foarte interesant, nu am incercat pana acum. Dar au tras macar asa de proba sau doar au mirosit?

Tyrael

Știucă

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

66

Foarte interesant, nu am incercat pana acum. Dar au tras macar asa de proba sau doar au mirosit

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

67

Si aici un banc de platici intre 1 si 2 kg bucata :zambet:

www.pescuit-la-somn.com

68

18.01.2015, 17:53

Si aici un banc de platici intre 1 si 2 kg bucata
De unde stii ca-s platici?... :gandesc: Scuze de offtopic....
:noroc:

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

69

18.01.2015, 18:14

De unde stii ca-s platici?... :gandesc: Scuze de offtopic....

Pai nu e clar? :gandesc:

www.pescuit-la-somn.com

71

18.01.2015, 18:57

Pai nu e clar?
Baa, e foarte clar... :limba: ...stai, ca-mi DETE :rizi: si mie eroarea de soft..... :doarecapu:

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

72

18.01.2015, 20:12

.stai, ca-mi DETE :rizi:
........ .........ce ???? :soc:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Răspunsuri: 271

Locație: Galati

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

73

18.01.2015, 20:20

cam de la cate grade in sus incepem sa ne gandim sa pescuim la clonc?
cand are apa 7-8 grade cautam somnul pe fund sau mai la suprafata cu gemandura sau montura la copac?

74

18.01.2015, 20:20

costi, zoran,
problema mea nu este cu "virusul" ala la care am dat refresh dupa postare si a mers, problema mea este ca am fost logat pe forum, si am avut activitate, respectiv scriam pe topic si nu am apucat sa mai postez fiindca am fost delogat.
in momentul in care am dat expediere la mesaj a aparut ecranul de logare cerandu-mi sa ma loghez din nou, iar la incercarea de back am avut surpriza urata ca tot ceea ce scrisesem sa fi disparut iremediabil - urata treaba si mi-a stricat toata ziua
costi, m-am gandit si eu sa procedez ca si tine, respectiv sa scriu pe un editor de text si abia apoi sa postez, dar te asigur ca in felul acesta nu as mai scrie sau nu as mai posta nici 75% din ceea ce am postat (si asa in ultimul timp ma autocenzurez si ma retin de a mai posta).

in fine, dupa ce citit acest mesaj, va rog sa il stergeti pentru ca nu isi are locul si rostul aici

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

75

19.01.2015, 05:20

Pai nu e clar?
Baa, e foarte clar... :limba: ...stai, ca-mi DETE :rizi: si mie eroarea de soft..... :doarecapu:

:rizi: ... daca te uiti la poza, intre metrul 2 si 3 este un peste. Eh, asa mai țâșnea citeodata unu sau doi in sus si se balaceau la suprafata apei. I-am vazut, erau clar platici imense :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

76

19.01.2015, 07:38

Eh, asa mai țâșnea citeodata unu sau doi in sus si se balaceau la suprafata apei. I-am vazut, erau clar platici imense

Io-n locu` tau scoteam sculele de platica... :rizi: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Răspunsuri: 98

Locație: Galati

Profesia: Economist

• Scrie un mesaj privat

77

19.01.2015, 09:13

Prefer sa raspund subiectului in sine decat sa deviez de la subiect sa intru in hora unirii, pe C&R si alte discutii...
In delta 2010, pe un loc destinat crapului, am dat din pura intamplare pe un loc, pe un banc de somotei, marea majoritate intre 500-1 kil. Acum fac referire la somotei si nu somni ! Poate sunt pe langa subiect dar tot somn este.. Am sapat niste niste rama neagra, rama alba si am bagat o lanseta spre seara sa am ceva activitate, un fel de du-te vino, scaun-lanseta.
Intre ora 22 si ora 3 noaptea..am scos foarte multi somotei si am insistat, poate poate vine ala mare. La un moment dat nu a mai tacanit nimic...iar eu m-am bagat in cort si lanseta am lasat-o acolo peste noapte. Dimineata la 6, dupa ce mi-am baut cafeaua, aud clopotelul cum tacane firav..apoi pauza..mi-am zis ...ehh vreo platicuta..dupa 10 minute intr-o fractiune de secunda, vad cum se indoaie incet si sigur varful lansetei...dau sa fug, ma impiedic, ma ridic, ajung la ea si intep. Nu mare mi-a fost mirarea cand a inceput sa smuceasca ca nebunu` si sa ia fir cu frana stransa ... picioarele le aveam din gelatina ..si bineintelesul ''poc'' ! Crap nu era dupa drill...in nici un caz, somn sigur era !
Ziua - nici urma de somotei..tot pe o lanseta cu rama neagra. Am incercat si pe broscuta, oblet viu, imbucatura..ce pot sa zic ca am luat unul mai imbracat la oblete viu. Seara aceeasi chestie, tot dupa asfintit incepea activitatea, toti erau de-o mama ! Cum aruncai, stateai 10-15 min, imediat o lua..
Locul - plin de cioate, agatatori... dadeam in spatele unui copac unde se forma un anafor dar pe buza pragului..al doilea prag defapt. Sa zicem o adancime de 10-12 m.. SI NUMAI PE LOCUL ALA !
In anul urmator...nici urma de somn, nici la stanga nici la dreapta..Si de atunci gata ...nu am mai vazut trasaturi pe lanseta de somn..Pe locul unde sareau in alti ani, monstri..se auzeau seara cum vanau in plaja, pe malul opus, de ziceai ca arunca cineva cu copii in apa...pana anul trecut, si acum doi ani, nu am mai vazut/auzit nimic...Si uite asa ajung fara sa vreau la ''braconieri''.
Concluzia mea, a fost ca atunci, cand erau puii de somn, de la prea mare agitatie, a venit mamica-sa...cei mici au plecat de pe loc..si a intrat la firava mea lanseta, care banuiesc ca avea ceva in carlig, ori vreo platicuta, ori vreun rac..iar la fir de 0.50, printre copaci, nu ai nici o sansa nici macar la un crap mai serios..peste 10 kile sa-l dai afara..
Asta toamna, aceeasi chestie, pe un loc unde te jucai efectiv la puradei mici, la o distanta de doua saptamani s-a taiat brusc..nimic pe somn. Ma uitam la cei cu barci, cum se plimbau de colo colo, fara faca vreo ceva...
Asa ca Cristi---apa atunci avea 10 grade si nimeni nu lua nimic, adevarat ca apa a fluctuat , de zici ca se juca cineva la robinet...dar pe o scadere constanta de -5 pe zi si sa dai in a 4 zi.. nu aveai cum sa nu ai macar o trasatura.
E simplu uneori, gandim prea mult sa cunoastem, sa aflam dar de fapt nu stim nimic. Totul e relativ..
'' Carpe diem ! ''

Răspunsuri: 10

Locație: Focsani

• Scrie un mesaj privat

78

19.01.2015, 20:48

PS: Apropos, si voi cum ati categorisi un pescar care duce acasa toate capturile prinse intr-o zi (5 somni, vezi mesajul lui Iulian Cioclin, care au depasit cu siguranta cele 5 kg admise legal), iar cu trofeul face poze prin casa ptr a ajunge la ziarul local? Pescar sportiv, sau traistar?
Bag de seama ca pentru tine limba română e complicata , e asa greu să înțelegi ca individul din poza nu sunt eu?
Iar traistarul de care faci vorbire cred ca ești tu, eu nu am părăsit țara pentru lovele
..........................
Apropo setarea de care aveam nevoie la sonarul vechi ptr a conecta gps-ul care la tine costa 300 € firma de la Constanța a executat gratuit.
Așa ca acum am 2 hds-uri gratie ție
Să nu mai zic de hds7 touch care mi-l recomandai ca fiind' cel mai ' (Ai făcut o afirmație intre prieteni că nu te-a dat pe spate, ca drept dovada l-ai și vândut )
PS. Nu permit jigniri din partea unui om ca tine.

79

19.01.2015, 20:55

Apropo setarea de care aveam nevoie la sonarul vechi ptr a conecta gps-ul care la tine costa 300 € firma de la Constanța a executat gratuit.
Salut.
Ma intereseaza si pe mine aspectul...despre ce setare este vorba de a seta GPS-ul?????
Multumesc anticipat! :ochi:

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

80

19.01.2015, 21:13

PS. Nu permit jigniri din partea unui om ca tine.

STANCIU TONI, in caz ca nu stii acest forum a fost initiat si este mentinut de Zoran, pe cheltuiala proprie.
O multime de oameni au gasit aici raspunsuri la intrebarile pe care le-au pus... si chiar pe care nu le-au pus, cum s-a reprosat destul de des in ultima vreme... :) .

In orice caz, sa mergi la om in "casa" si sa-ti faci treburile pe covor, nu se cade.
As fi putut sa-ti sterg postarea fara nici o problema dar n-am facut-o, apelez la bunul tau simt si te rog sa incetezi.
Daca nu-ti place acest forum esti liber sa nu mai intri aici, dupa cum spuneai mai devreme ca intentionezi.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."