Asa de ex la inceputul lui decembrie, temp apei avea doar 9,2°C, am avut pe sonar chiar si 5 somni deodata! Voi urca niste poze mai tarziu...

De unde stii ca-s platici?...Si aici un banc de platici intre 1 si 2 kg bucataScuze de offtopic....
![]()
........ .........ce ????.stai, ca-mi DETE![]()
Si aici un banc de platici intre 1 si 2 kg bucataBaa, e foarte clar...Pai nu e clar?...stai, ca-mi DETE
si mie eroarea de soft.....
![]()
![]()
... daca te uiti la poza, intre metrul 2 si 3 este un peste. Eh, asa mai țâșnea citeodata unu sau doi in sus si se balaceau la suprafata apei. I-am vazut, erau clar platici imense
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Eh, asa mai țâșnea citeodata unu sau doi in sus si se balaceau la suprafata apei. I-am vazut, erau clar platici imense
. Bag de seama ca pentru tine limba română e complicata , e asa greu să înțelegi ca individul din poza nu sunt eu?
PS: Apropos, si voi cum ati categorisi un pescar care duce acasa toate capturile prinse intr-o zi (5 somni, vezi mesajul lui Iulian Cioclin, care au depasit cu siguranta cele 5 kg admise legal), iar cu trofeul face poze prin casa ptr a ajunge la ziarul local? Pescar sportiv, sau traistar?
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
PS. Nu permit jigniri din partea unui om ca tine.
.