De exemplu un cap de jig model cap de pește asigură shadului o evoluție mai bună decât modelul bilă?
Mai am putin stoc de sabot 40g, dar in reste pescuuesc numai cu bila clasica.
La atatea combinatii de carlige (4/0-7/0) si greutati... Sa mai inrroduc si variatia, bila sau sabot? Ori poate football sauniste bullet/aspirina... As ajunge la balamuc...![]()
M-am gândit de exemplu că o bilă de 80g la un şhad de 12 cm poate să diminueze bătaia şadului, acţionând ca un fel de paravan care diminuează curentul care ajunge la coada şhadului. Nu ştiu dacă este aşa, ce păreri aveţi?
Citat de la »ovidiu«
M-am gândit de exemplu că o bilă de 80g la un şhad de 12 cm poate să diminueze bătaia şadului, acţionând ca un fel de paravan care diminuează curentul care ajunge la coada şhadului. Nu ştiu dacă este aşa, ce păreri aveţi?
Hmm... nu stiu ce sa zic, poate stie sa-ti raspunda Larry. El pescuieste si cu capuri de 80 gr cu gume de 12 cm. Oare prinde? Daca prinde, inseamna ca nu-i bai mare
. Azi poate manca la gume mici (5-7 cm), maine poate manca la gume mari (10-12 cm). Pe gume mici, poti tine fundul cu 7-10 grame, pe gume mari....poate ai nevoie de 18-21.Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH