Cine mi-a zis ca in scurt timp imni voi lua si motor...am crezut ca nu stie ce vorbeste
Numai ca apare o problema, dincolo de restrictiile financiare (am dat cort, pat, lansete, mulinete...etc)
Producatorul zice de AS samba 300 ca ar avea 46 kg, numai ca eu cred ca are in jur de 60, cu tot ce trebuie pe ea
Un motor de 5 cai oricum nu cred ca ma va duce in glisaj, mai ales ca prefer pescuitul la de toate, adica merg in Delta si incerc si crap, si somn si ce-o mai fi tentant in zona, iar un minim de bagaj, daca nu chiar si un coleg de suferinta, ar fi inerent cu mine in barca
Si ma gandeam ca, pentru 2-3 km maxim pe care i-as face (nu pot lasa masina pe mal ca si cum as uita de ea), decat sa iau vreo rajnita de motor vechi, la care nici nu prea pot ajunge sa fac o proba pentru ca e tocmai la celalalt capat al lumii (tm, sv, bc, iar eu sunt din ph)...nu mi-ar strica un 3,3 cai, mercury, in stare excelenta, cu proba si adus in Ploiesti, pe vazute si incercate
Dispun de maxim 300 d eeuro
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Am o dilema cand tot aud de termosudare. La lipirea materialului nu se foloseste adeziv? Practic si cele lipite normal trec printr un proces termic pentru activarea adezivului.
asa banuiam si eu dupa cele citite,Faptul ca barca ta are peste 20 de ani inseamna ca nu-i din PVC ci din hypalon. A mea este tot italieneasca din '84 si pluteste al draq de bine. Foloseste-o cu incredere si nu despica firul in 4 ca nu are niciun rost.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH