Ms Zoran, tot anul l-am asteptat![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Acest răspuns a fost de 6 ori editat, ultima oară de »Adi« (09.11.2014, 18:48)
Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul alacred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Astia stiu ca sunteti cu C&R, ies de placere la sedinta foto...Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul alacred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Multam Tyrael … drilul nu pot spune ca nu a fost frumos dar ma asteptam la altceva din partea unui crap de dimensiunile alea. Adica mai tot timpul auzeam de cum lupta crapul si alte povesti dintr-astea. Aveam o lanseta pana in 1Oz, mulineta de 2500 si fir de 8lb … echipament care il consideram subdimensionat pentru pestele asta. In vreo 2 minute era langa mal si in alte 4-5 minute statea pentru o poza (atat ne-a luat pana sa reusim sa il scoatem afara - noroc cu Mane care l-a scos pentru ca de unul singur nu stiu cum faceam neavand minciog cu mine).
Si in cazul crapului de anul trecut, care iarasi era destul de frumos, “lupta” a durat vreo 30 de secunde![]()
Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul alacred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Multam Tyrael … drilul nu pot spune ca nu a fost frumos dar ma asteptam la altceva din partea unui crap de dimensiunile alea. Adica mai tot timpul auzeam de cum lupta crapul si alte povesti dintr-astea. Aveam o lanseta pana in 1Oz, mulineta de 2500 si fir de 8lb … echipament care il consideram subdimensionat pentru pestele asta. In vreo 2 minute era langa mal si in alte 4-5 minute statea pentru o poza (atat ne-a luat pana sa reusim sa il scoatem afara - noroc cu Mane care l-a scos pentru ca de unul singur nu stiu cum faceam neavand minciog cu mine).
Si in cazul crapului de anul trecut, care iarasi era destul de frumos, “lupta” a durat vreo 30 de secunde![]()
Anem ,in primul rand felicitari! Apoi ...ma mir de ce-mi spui cu crapii aia la voi![]()
Eu ,asa cum ti-am spus , am luat un crap in primavara de peste 10 kg la jig ,de gura si am tras ceva de el .Iar cel prins de coada
,acum o saptamana , a fost o minune de drill!!! E drept ca eu dadeam cu un bat cu puterea superioara de 10,5 g
si Sunline. Poate la voi sunt deja "domestici"
![]()
… avatii nu mai sunt prezenti prin zonele alea?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH