Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

21

04.07.2014, 21:39

As o stapaniti sanatos

:pescuit:

22

05.07.2014, 23:28

Multumesc, baieti

Multumesc danmiclau56 inca o data pentru pont si sfaturi

23

06.08.2014, 16:22

Cine mi-a zis ca in scurt timp imni voi lua si motor...am crezut ca nu stie ce vorbeste

Numai ca apare o problema, dincolo de restrictiile financiare (am dat cort, pat, lansete, mulinete...etc)
Producatorul zice de AS samba 300 ca ar avea 46 kg, numai ca eu cred ca are in jur de 60, cu tot ce trebuie pe ea

Un motor de 5 cai oricum nu cred ca ma va duce in glisaj, mai ales ca prefer pescuitul la de toate, adica merg in Delta si incerc si crap, si somn si ce-o mai fi tentant in zona, iar un minim de bagaj, daca nu chiar si un coleg de suferinta, ar fi inerent cu mine in barca

Si ma gandeam ca, pentru 2-3 km maxim pe care i-as face (nu pot lasa masina pe mal ca si cum as uita de ea), decat sa iau vreo rajnita de motor vechi, la care nici nu prea pot ajunge sa fac o proba pentru ca e tocmai la celalalt capat al lumii (tm, sv, bc, iar eu sunt din ph)...nu mi-ar strica un 3,3 cai, mercury, in stare excelenta, cu proba si adus in Ploiesti, pe vazute si incercate

Dispun de maxim 300 d eeuro

24

08.08.2014, 18:03

si dilema care este pana la urma?! ce vrei sa iti spunem noi?!! ce sa iti cumperi?
eu personal pot sa iti spun sa mergei pe un motor de 5cp daca nu detii permis, sau unul de 8-10cp daca ai permis - barca e mare si grea, deci oricum la pescuit mergeti doi sa o dati la apa, deci un motor mai greu nu ar fi o problema.
cumparand un motor mic, vei vrea si vei dori in scurt timp unul mai mare pentru deplasari mai lungi sau mai rapide - o spune unul care are un motor de 2.5cp/4t (personal nu voi renunat la acel mic motoras, dar vreau unul mai mare pt deplasari mai rapide pe anumite zone - timpul petrecut efectiv la pescuit a devenit atat de pretios...........)

Eugen

Știucă

Răspunsuri: 970

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

25

08.08.2014, 20:33

Cine mi-a zis ca in scurt timp imni voi lua si motor...am crezut ca nu stie ce vorbeste

Numai ca apare o problema, dincolo de restrictiile financiare (am dat cort, pat, lansete, mulinete...etc)
Producatorul zice de AS samba 300 ca ar avea 46 kg, numai ca eu cred ca are in jur de 60, cu tot ce trebuie pe ea

Un motor de 5 cai oricum nu cred ca ma va duce in glisaj, mai ales ca prefer pescuitul la de toate, adica merg in Delta si incerc si crap, si somn si ce-o mai fi tentant in zona, iar un minim de bagaj, daca nu chiar si un coleg de suferinta, ar fi inerent cu mine in barca

Si ma gandeam ca, pentru 2-3 km maxim pe care i-as face (nu pot lasa masina pe mal ca si cum as uita de ea), decat sa iau vreo rajnita de motor vechi, la care nici nu prea pot ajunge sa fac o proba pentru ca e tocmai la celalalt capat al lumii (tm, sv, bc, iar eu sunt din ph)...nu mi-ar strica un 3,3 cai, mercury, in stare excelenta, cu proba si adus in Ploiesti, pe vazute si incercate

Dispun de maxim 300 d eeuro

Cu 5cp vei glisa singur cu cateva bagaje de mana care sa nu depaseasca 10-15Kg. Ca si Adi, iti recomand un motor de putere maxima recomandat de producator. Experienta mi-a demonstrat asta. Odata cu cresterea vitezei vei constata ca la o putere mai mare consumul de benzina va fi acelasi cu cel de la un motor mai mic insa timpul de mars de miscoreaza simtitor. Acum, ca si pescari mai mult sau mai putin hoinari, ce suntem, avem de ales intre a ne plimba tiptil cu barca si a pescui in putinul timp ramas sau de a ne misca repede cu barca si de a beneficia de o partida de pescuit cat mai lunga.

Răspunsuri: 61

Locație: pe apa

• Scrie un mesaj privat

26

08.10.2014, 14:14

de barcile kolibri ce parere aveti?
ma bate gandul sa-mi iau varianta de 2.60 m cu placa de motor si podina rigida pliabila
Nihil Sine Deo

• »ionutz_gr« a fost blocat

Răspunsuri: 90

Locație: Bacau

Profesia: Inginer

• Scrie un mesaj privat

27

10.10.2014, 14:48

Barcile Kolibri sunt super ok....cele fara chila de ex 2,6 sunt si foarte usoare....eu am un km 280...super usor ....27 de kg cred....cu un motor de 5 cp in 2 timpi Hangkai "zboara" si cu 25 km/h in conditiile in care la greutatea mea se mai aduna cele necesare:ancora,apa,benzina,scule etc.
Daca ar fi sa imi iau alta pneumatica kolibri ar fi sigur alegerea mea.
:pescuit:

28

10.10.2014, 18:59

daca vreti sa tineti barcile mai mult de 5 ani, orientati-va catre barci termosudate (vorbim de barci gonflabile).
din pacate, experienta mi-a aratat ca dupa aceasta perioada de timp, incep sa aiba probleme cu lipiturile

29

11.10.2014, 13:14

Ce parere aveti despre barcile Missioon-Craft,mai precis Mission-Craft "DSD 270" ....Sunt termosudate sau lipite?

Răspunsuri: 182

Locație: Onesti- Jud. Bacau

• Scrie un mesaj privat

30

11.10.2014, 18:14

Am o dilema cand tot aud de termosudare. La lipirea materialului nu se foloseste adeziv? Practic si cele lipite normal trec printr un proces termic pentru activarea adezivului.

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

31

11.10.2014, 18:45

Am o dilema cand tot aud de termosudare. La lipirea materialului nu se foloseste adeziv? Practic si cele lipite normal trec printr un proces termic pentru activarea adezivului.

Conform acestui user, care mi se pare documentat, se pare ca este vorba de o sudare cu inalta frecventa, nu de incalzirea lipiciului cum peticim noi barcile. :)
Dealtfel, ce zice omu` merita citit de la cap la coada.

Barci pneumatice. Un ghid pe scurt. • Rapitori.ro - Pescuit sportiv
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

marius35

Oblete

Răspunsuri: 42

Locație: Focsani

• Scrie un mesaj privat

32

21.11.2014, 19:14

am o dilema intre 2 barci :
- Kolibri Barca K 260 TL
-BARCA BIC 245
voi pentru care optati.
multumesc.

Răspunsuri: 182

Locație: Onesti- Jud. Bacau

• Scrie un mesaj privat

33

21.11.2014, 23:36

Daca vrei musai una din cele 2, mergi pe kolibrii. Fugi de barca aia bic.

marius35

Oblete

Răspunsuri: 42

Locație: Focsani

• Scrie un mesaj privat

34

22.11.2014, 20:03

nu musai din cele 2 am un buget de maxim 1500ron si ma gandeam la STORM sau KOLIBRI dupa care a aparut bic245 inca nu sunt hotarat o sa o folosesc pe lacuri , de aceea am nevoie de ajutorul vostru.
multumesc.

35

23.11.2014, 11:53

din punctul meu de vedere, BIC-ul nu se merita absolut deloc ca barca pt pescuit.
foarte grea, este greu de transportat, defapt este greu de urcat si de dat jos de pe masina, nu suporta un motor termic mai mare si mai puternic desi are nevoie de asa ceva pt o deplasare buna, instabila pe valuri si in mars
buna de pescuit pe lacuri cu motor electric, dar musai pt manevrare sa fie doua persoane.
personal, daca ar fi sa aleg intre BIC si o gonflabila as alege barca gonflabila fara sa stau pe ganduri.

Tyrael

Știucă

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

36

23.11.2014, 13:55

Am cunostiinta cu bic si dupa parerea mea e groaznica din toate punctele de vedere

Eugen

Știucă

• Scrie un mesaj privat

37

23.11.2014, 15:04

Eu am avut o copaie BIC. Am cumparat-o pesntru a pescui pe o balta anume. Am vandut-o repede sub jumatate de pret sa scap de ea.

pa00lsc

Șalău

Răspunsuri: 251

Locație: Arad

Profesia: Inginer Proiectant

• Scrie un mesaj privat

38

23.11.2014, 19:26

Salutare

Am si eu o intrebare
Am o barca pneumatica luata second hand despre care nu stiu mai nimic
firma e Marine Union si din ce se mai vede pe tablita cu specificatii de pe oglinda inteleg doar ca e facuta in italia
As fi interesat daca stie cineva ceva despre firma asta... sau despre barca asta ...
Nu stiu nici din ce material e . nu gasesc nimic pe net nici macar firma, oricum cred ca e dinainte de 1990 ... bine inainte de '90 :zambet:
Uite si cateva poze

as fi curios sa gasesc ceva despre barca asta :noroc:
Born to fish, forced to work...

Eugen

Știucă

• Scrie un mesaj privat

39

23.11.2014, 21:07

Faptul ca barca ta are peste 20 de ani inseamna ca nu-i din PVC ci din hypalon. A mea este tot italieneasca din '84 si pluteste al draq de bine. Foloseste-o cu incredere si nu despica firul in 4 ca nu are niciun rost. :noroc:

pa00lsc

Șalău

Răspunsuri: 251

Locație: Arad

Profesia: Inginer Proiectant

• Scrie un mesaj privat

40

23.11.2014, 22:03

Faptul ca barca ta are peste 20 de ani inseamna ca nu-i din PVC ci din hypalon. A mea este tot italieneasca din '84 si pluteste al draq de bine. Foloseste-o cu incredere si nu despica firul in 4 ca nu are niciun rost.
asa banuiam si eu dupa cele citite,
Baloanele nu scapa aer de loc si nu are nici o lipitura (reparatie) in schimb fundul a fost frecat si in zonele unde sunt colturile podelei de lemn e ros pana la textil si are si mici gaurele si ia apa la greu. Se aduna apa in cavitatea chilei gonflabile
As lipi o fasie de .... ceva, de-a lungul marginii podelei sa acopar si gaurile si sa o intaresc pe portieunea respectiva. Ma gandeam la prelata gen cum au remorcile tirurilor dar nu stiu cu ce adeziv sa o lipesc si daca tine.
De asta despicam firul in 4 :noroc:
Born to fish, forced to work...

Subiecte asemănătoare