Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Răspunsuri: 100

Locație: Baia Mare - Romania

• Scrie un mesaj privat

141

21.09.2014, 17:59

@ attila

...in poza ta cu nalucile pt. avat vad si un Slider de la Salmo (de 7 cm , banuiesc)
...inafara de acel vobler , pot sa afirm ca personal am incredere in restul voblerelor
....ai prins vreodata la Slider ?
GO FOR SPINNING !!!

Catalog naluci "old_radu"

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

142

21.09.2014, 18:11

Crystal Vibe de 7 cm prinde avat garantat ! Cu cel de 9 cm iti recomand sa nu dai ! E ...riscant! :rizi:

imi place mult ultima parte a mesajului :bravo:

... daca am timp, intr-o zi o sa fac si eu doua poze. Una cu nalucile de avat ce vin cu mine si alta cu cele care nu vin ... care o fi mai "bogata" :rizi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

143

21.09.2014, 21:38

salut

eu am prins anul trecut pe slider floating de 7 cm, jercuind dupa niste marle *(in asteptarea crapului), le vedeam cum intra in bancurile de obleti. nu a fost mare, maxim un kg

in ultimii ani, cand plec in delta/dunare, constat ca tot mai mult incerc spiningul
chiar saptamana asta astept si prima lanseta pentru spin pe Dunare (somn, in special) - shimano ultegra power gear, de 2,46. speram in curand si un spheros 8000

avat - inca sunt in tabara celor care nu au avut succes cu thrillul

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

144

22.09.2014, 09:47

[.....] nu pot sa nu constat lipsa gumelor din trusa de avat! :soc: [.....]

Zamfi, nu stiu cum se face dar eu unul nu am prins nici macar un avat la gume ... asta in ciuda faptului ca am pescuit chiar mult de tot la gume in locurile in care 100% sunt avati. Mane a reusit la un moment dat sa ia un avat la ceva guma de vreo 12cm :rizi:

Si eu sunt unul dintre cei care cara dupa el un Slider de 7cm cu gandul ca poate poate reusesc sa ii fac deschiderea la avat. cu toate ca am vazut destui oameni care au prins avat la Slider, eu unul inca nu am reusit. adevarul e ca daca arunc cu el de 5-10 ori si vad ca nu se intampla nimic il schimb destul de rapid datoritia increderi sporite in alte naluci ...

AnEm

attila

Șalău

Răspunsuri: 282

Locație: Nördlingen/Resita

• Scrie un mesaj privat

145

22.09.2014, 10:25

in poza ta cu nalucile pt. avat vad si un Slider de la Salmo (de 7 cm , banuiesc)

E de la 6 cm parca.
ai prins vreodata la Slider ?

Sincer, nu am prins inca la el. Dar e unul din voblerele care imi inspira foarte multa incredere...Nu ma intreba de ce ...poate e o chestie de "feeling".

Si eu sunt unul dintre cei care cara dupa el un Slider de 7cm cu gandul ca poate poate reusesc sa ii fac deschiderea la avat. cu toate ca am vazut destui oameni care au prins avat la Slider, eu unul inca nu am reusit. adevarul e ca daca arunc cu el de 5-10 ori si vad ca nu se intampla nimic il schimb destul de rapid datoritia increderi sporite in alte naluci

Si uite ca a raspuns anem, de parca mi-ar fi citit gandurile.... Slider la avat, poate nu e o naluca "conventionala", dar cand vezi pe net ca unii folosesc cu precaderea Slidere de 10-12 cm la avat, subconstientul iti cere sa ai in trusa si unul de 6-7 cm macar :D.

Citat

Citat de la »attila«
altceva decat "porcaria aia de thrill

Citat

"Zoran" Acuma am unul mai putin, l-a vrut Marco neaparat, asa ca, de un Thrill m-am scapat.

Zoran, Thrillul, pe timp de zi, o fi el bun la avat (si intamplator la alte specii gen: stiuca, mreana, somn sau clean. Asta o pot confirma mai multi de pe forumul asta). Dar pe timp de noapte, cand simtul vizual nu este cel mai puternic pentru avat, inca consider ca thrill e o "porcarie" comparativ cu alte voblere. Cand vei prinde cel putin la fel de bine pesti pe thrill noaptea, ca si cu alte voblere, imi voi schimba parerea :D.
Pana atunci...consider ca sunt multe alte voblere peste thrill :D. Si sunt convins ca intr-o zi ti-o voi putea demonstra :).

Uite eu nu dau dupa avat decat ocazional ,insa nu pot sa nu constat lipsa gumelor din trusa de avat! :soc: Personal am prins cei mai mari avati ai mei la rotativa "frunza de salca" :rizi: , Yozuri Hardcore Drum :bravo: si ...gume de la Bass Assassin ... Cred ca merita atentia voastra gumele

Zamfi, ai mare dreptate. Multi avati se prind la gume. Am si gume in trusa de "avat", dar am o "problema de incredere"cu ele...in sensul ca am prins doar avati putini si relativ mici la gume (sub 1 kg).
Voi ma urati ca sunt altfel, eu va compatimesc ca sunteti toti la fel.

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

146

22.09.2014, 12:01

Asa este ,e greu cu gumele . Insa eu am prins ,intamplator ,destui de multi avati la gume! Mai ales pe Mures sau pe Dunare . Uneori ,chiar si in conditii vitrege ,cum ar fi asta din poza :

In gura are un Turboshad de la Bass Assassin :bravo:

Ps: si este muuult peste kil! :bucuros2:

Dark17

Oblete

Răspunsuri: 39

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

147

22.09.2014, 15:55

Eu am prins foarte bine pe mures avat la thrill de 7 cm BF , un amic de al meu pescuia cu renumitul RBL si BMB dar nu lua nici unu iar eu luam cu Bf-ul ..

148

22.09.2014, 20:11

Asa este ,e greu cu gumele . Insa eu am prins ,intamplator ,destui de multi avati la gume! Mai ales pe Mures sau pe Dunare . Uneori ,chiar si in conditii vitrege ,cum ar fi asta din poza :

In gura are un Turboshad de la Bass Assassin :bravo:

Ps: si este muuult peste kil! :bucuros2:

aaaaaaaa, uite'l pe Vasile ! :zambet:

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

149

22.09.2014, 21:06

E Vasilica prietene ca uite ce burta are :ochi:

Răspunsuri: 244

Locație: Karlsruhe / Germania

Profesia: Techniker

• Scrie un mesaj privat

150

22.09.2014, 22:55

Gumä twister

am gäsit prin arhivä un avat luat la twister între ape....
»Mishu_Alsacia2« a atasat urmatoarele fisiere:

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

151

22.09.2014, 23:52

apropo de avat cu ce modele de popere il cautati? :gandesc:
am vid in trusa la capitolul asta si m-ar tenta sa incerc sa achizitionez vreo doua :bucuros: pe piata am vazut ceva de la Rebel mai micute si de la Duel (parca silver pop) care mi-au placut dar n-as da banii aiurea pe ele ci mai degraba as lua ceva ce a confirmat la altii :zambet:

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

152

23.09.2014, 08:28

apropo de avat cu ce modele de popere il cautati? :gandesc:
am vid in trusa la capitolul asta si m-ar tenta sa incerc sa achizitionez vreo doua :bucuros: pe piata am vazut ceva de la Rebel mai micute si de la Duel (parca silver pop) care mi-au placut dar n-as da banii aiurea pe ele ci mai degraba as lua ceva ce a confirmat la altii :zambet:

Eu pariez pe asta:
Cumpar Yo-Zuri 3D Popper
Actualmente se fabrica modelul (culorile) 3DB.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

ovidiu.U

Șalău

Răspunsuri: 323

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

153

23.09.2014, 08:39

apropo de avat cu ce modele de popere il cautati?

Eu nu am apucat sa testez prea multe, fiindca le-am descoperit pe acestea Bubble Popper - River2Sea USA
Culori: alb, perla, alb holografic...diverse cu burta deschisa...

Era sa uit: marimea 65 :zambet:
Pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ovidiu.U« (23.09.2014, 08:57)

Florin M

Oblete

Răspunsuri: 13

Locație: Timisoara

• Scrie un mesaj privat

154

23.09.2014, 09:24

Eu am apucat sa folosesc mai multe modele de poppere si as recomanda modelele Rapala de 7cm cu burta alba.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

155

23.09.2014, 09:31

Rapala Skitter Pop 7 cm Chrome.
Rapala orig floating 7 si 9 cm silver, taiat cu un cutit f bun imediat dupa paleta, si lemnul dat pe taietura cu lac de unghii rosu. Unghiul intre taietura si apa intre 80° si 85°.

Skitteru se lasa bine lansat, dar orig floatingu patineaza bestial pe apa. :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

mihaigost

Șalău

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

156

24.09.2014, 20:53

Cu Crystal vibe de la Yo-zuri, ala mare de 9 cm, am prins somn destul de bine. La avat nu prea a avut succes. In schimb ala micu de 7 cm, am facut partide de avat superbe, basca o dihanie imensa de somn care mi-a golit tamburul in drumul lui spre Bulgaria de care nu am avut parte,au iesit ancorele din gura dupa 1/2 ore de drill.
Consider gama cristal vibe o alegere reusita, pacat ca am auzit ca nu se mai fabrica. Am achizitionat recent unul asemanator de la Duel, dar este inca virgin in cutie.

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

157

25.09.2014, 09:43

Cu Crystal vibe de la Yo-zuri, ala mare de 9 cm, am prins somn destul de bine. La avat nu prea a avut succes. In schimb ala micu de 7 cm, am facut partide de avat superbe, basca o dihanie imensa de somn care mi-a golit tamburul in drumul lui spre Bulgaria de care nu am avut parte,au iesit ancorele din gura dupa 1/2 ore de drill.
Consider gama cristal vibe o alegere reusita, pacat ca am auzit ca nu se mai fabrica. Am achizitionat recent unul asemanator de la Duel, dar este inca virgin in cutie.

Da, CrystalVibe-urile sunt niste naluci reusite … sau sa spun “erau”. Eu il prefer oricand pe cel de 9 in detrimentul celui de 7 … chiar daca alea de 7 mi-au adus avati mai numerosi alea de 9 fac o oarecare selectie plus ca ma simt mai in siguranta cand intra si un oarecare mustacios … lucru nu tocmai rar.

Pacat ca nu se mai fac …

AnEm

Diogene

Șalău

• »Diogene« a fost blocat

Răspunsuri: 262

Locație: apa

• Scrie un mesaj privat

158

08.10.2014, 11:29

Si thrill-ul si crystal vibe-ul,tubertini sau ce naluca ziceti voi,are momentele ei.Nu cred ca exista naluca care sa spui ca sigur va aduce in
ziua respectiva
avat.Mult mai
important zic eu e
sa stii sa "vezi"
traseul pe care
ataca avatii in ziua
respectiva.Si uneori
e al dracului de
ingust si de scurt.:)
Referitor la nalucile top water, apa limpede....Sunt ferm convins ca se prinde excelent la asa ceva chiar si pe apa curata,ziua si nu doar pe curs, ci si pe apa statatoare.Pot afirma cu certitudine acest lucru datorita avatilor prinsi anul asta pe genul asta de naluci.Cu cei de sambata cred ca am trecut de 250 buc anul asta,iar mai mult de 3/4 au fost pe top water.Stiu,poate parea neverosimil ce zic :))), dar e pe bune.
Dragii mei "prieteni",adevarati lupi moralisti...scoateti-va unghia din gat.

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

159

08.10.2014, 13:49

frumos mai e pescuitul la top water ... din pacate avatii de aici nu colaboreaza mai deloc la asa ceva. am periat apa de mi s-a urat in urma cu vreo 2 ani cu gramezi de stick-bait-uri si cu exceptia a vreo doi juvenili nu am reusit nimic.

AnEm

Diogene

Șalău

• »Diogene« a fost blocat

Răspunsuri: 262

Locație: apa

• Scrie un mesaj privat

160

08.10.2014, 19:09

Oh,da,e cel mai frumos pescuit dupa mine.La ultima partida am avut doua degete unite de o ancora.In 10 min.le-am fortat sa iasa pe partea cealalta si le-am rupt spinnul.Apoi repede sa lansez din nou,adrenalina era peste tot :))))

Citat

»Diogene« a atasat urmatoarele fisiere:
Dragii mei "prieteni",adevarati lupi moralisti...scoateti-va unghia din gat.